Sinimailanen
Tuotekoodi: SINIMAILA1B

Sinimailanen

Tuotekoodi: SINIMAILA1B

Tuotekuvaus

Artemis on todella satoisa sinimailaslajike ja sopii hyvin aikaiseen niittoon. Lajikkeen talvenkestävyys on erinomainen ja syvien juurien ansiosta se kestää myös kuivissa olosuhteissa mainiosti. Artemiksen ruokintalaatu on erityisen hyvä. Se on taudinkestävä ja sillä on erittäin hyvä kestävyys ankeroista vastaan, minkä vuoksi se sopii hyvin lyhyeen viljelykiertoon.
Tuotepakkaus:

paino: 25,00 kg

Avainominaisuudet
- Erittäin satoisa
- Talvenkestävä
- Hyvä ruokintalaatu
- Kestää hyvin ankeroista
- Yellow Jacket -menetelmällä pinnoitettu siemen

Yellow Jacket on etenkin sinimailaselle sopiva siemenen pinnoitusmenetelmä, jonka ansiosta sinimailasesta saadaan huippusatoja. Yellow Jacket on kuin huokoinen kerros siemenen ympärillä. Kastuessaan ko. menetelmällä pinnoitettu siemen kasvaa paremmin kuin pinnoittamaton siemen. Pinnoite pitää kosteuden ja muut ravintoaineet siemenen ympärillä, mikä edesauttaa itämistä ja kasvuun lähtöä. Yellow Jacketin imukykyisen teknologian ansiosta, siemen voi pidättää jopa 600 kertaa oman painonsa verran vettä.

Yellow Jacket vaikuttaa positiivisesti juuriston kehitykseen ja antaa paremman tautisuojan pinnoittamattomaan siemeneen verrattuna. Kylväminen helpottuu ja tarkentuu siemenen keltaisen värin ja suuremman painonsa ansiosta. Painavampi siemen tavoittaa paremmin maaperän mm. paikkauskylvössä.

Yellow Jacket pinnoitusmenetelmän etuja:
- Perustamisvaiheessa tarvitaan vähemmän kosteutta
- Nopeampi ja parempi perustamisvaihe
- Erittäin korkealaatuinen rehu ja hyvä valkuaissato
- Helpompi kylvö
- Hyvä taudinkesto
- Erittäin korkealaatuinen rehu hyvä valkuaissato

Pakkauskoko: 25 kg