Lämmitysöljy, polttoöljy ja puupelletti

Hankkija tarjoaa laajan valikoiman lämmitysöljyä, polttoöljyä ja pellettiä koko Suomeen niin maanviljelijöille kuin kotitalouksille.

Rikitön Neste lämmitysöljy täyttää EN590-luokitusvaatimukset. Sen korkea setaaniluku ja rikittömyys takaavat hyvän kylmäkäynnistyksen ja puhtaammat pakokaasut.

Neste-polttoöljyt ovat saaneet suuren suosion esimerkiksi trukki- ja traktorikäytössä sellaisissa sisätiloissa, joissa oleskelee ihmisiä tai eläimiä.

Neste-polttoöljy on paras tuote öljypoltinkäyttöön kohteissa, joissa savukaasujen puhtaudelle asetetaan suuria vaatimuksia, kuten suorat kuivausprosessit, kondenssikattilat, rakennuskuivaimet ja kasvihuoneet.

Neste polttoöljy -3/-8 (kesälaatu) toimitetaan aikavälillä 1.9.-30.4.

Neste polttoöljy 0/-5 (kesälaatu) toimitetaan aikavälillä 1.5.-31.8.

Tuotenimet koostuvat samepisteestä eli alhaisimmasta säilytyslämpötilasta että suodatettavuudesta eli alhaisimmasta käyttölämpötilasta. Käyttölämpötilatiedoilla korvataan virallisissa nimissä aikaisemmat laatumerkinnät kesälaatu/talvilaatu.

 
Nesteen säiliöauto ajaa kesäisellä peltotiellä.
 

Pienennä hiilijalanjälkeä uusiutuvalla Neste MY -polttoöljyllä

Neste MY -polttoöljyssä on jopa 90 % pienempi hiilijalanjälki koko elinkaaren ajalta. Se on valmistettu kokonaan jätteistä ja tähteistä ja sen ansiosta vanhemmissa työkoneissa päästään pienempiin lähipäästöihin. Neste MY -polttoöljy sopii sellaisenaan olemassa olevaan työkonekalustoon ja lämmityskäyttöön (voi vaatia lämmityskäytössä polttimen liekintunnistimen vaihdon). Lisäksi siinä on moottoria puhtaana pitävä lisäaineistus sekä pienemmät ylläpitokustannukset.

 
 
 
 
 
 

Nesteen toimituksiin lisätään toimitusmaksu 50 €

 

Kannattaako nyt tilata lämmitysöljyä?

Kyllä, nyt on hyvä aika tilata lämmitysöljyä. Huolehdimme siitä, että saat lämmitysöljysi nopeasti ja vaivattomasti. Käytä polttoöljy-laskuriamme, jotta voit tilata juuri tarvitsemasi määrän. Luotettava toimituksemme varmistaa, että et jää ilman lämmitysöljyä tarpeettoman pitkäksi aikaa.

Kuinka kauan lämmitysöljyn toimitus kestää?

Lämmitysöljyn toimitusaika riippuu sijainnistasi ja kyseisen ajankohdan toimitusajasta. Näet toimitusaika-arvion tuotteen sivulta. Pyrimme kuitenkin aina toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Voit luottaa siihen, että Hankkija hoitaa toimituksen tehokkaasti ja varmistaa, että saat lämmitysöljysi tarvitsemasi ajan kuluessa.

Onko lämmitysöljyn hinta nousussa vai laskussa?

Lämmitysöljyn hinta voi vaihdella ajan ja markkinoiden mukaan. Öljyn hintaan vaikuttavat muun muassa maailman öljymarkkinat, sääolosuhteet ja kilpailutilanne. Seuraamme jatkuvasti markkinatilannetta varmistaaksemme, että tarjoamme asiakkaillemme parhaat hinnat. Polttoöljy-laskuristamme saat aina ajantasaisen hinnan tilauksellesi. Laskuri löytyy jokaiselta tuotteelta erikseen, esim. Neste Tempera kesälaadulta.
Tilaa lämmitysöljy Hankkijalta ja varmista luotettava ja edullinen energialähde kotiisi tai maatilallesi. Käytä polttoöljy-laskuriamme ja saat välittömästi tarkan hinnan sekä helpon tilausprosessin. Hankkijalta saat aina parasta palvelua ja laadukkaita tuotteita.

Mistä löytää halvin polttoöljy?

Hankkija tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, joten voit luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen hinnan lämmitysöljyllesi. Meiltä saat myös luotettavan ja nopean toimituksen.

Miksi lämmitysöljy kannattaa ostaa Hankkijalta?

Pienennä hiilijalanjälkeä uusiutuvalla Neste MY -polttoöljyllä. Neste MY -polttoöljyssä on jopa 90 % pienempi hiilijalanjälki koko elinkaaren ajalta. Se on valmistettu kokonaan jätteistä ja tähteistä ja sen ansiosta vanhemmissa työkoneissa päästään pienempiin lähipäästöihin. Neste MY -polttoöljy sopii sellaisenaan olemassa olevaan työkonekalustoon ja lämmityskäyttöön (voi vaatia lämmityskäytössä polttimen liekintunnistimen vaihdon). Lisäksi siinä on moottoria puhtaana pitävä lisäaineistus sekä pienemmät ylläpitokustannukset.
Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja korkealaatuiset kotimaiset tuotteet. Valitsemalla Hankkijan voit varmistua, että asioit suomalaisen toimijan kanssa, öljyn alkuperä on kotimaiselta Nesteeltä ja lisäksi säästät sekä rahaa että vaivaa.

Paljonko lämmitysöljy maksaa tänään?

Hankkijalta löydät aina ajantasaiset lämmitysöljyn hinnat. Käytä polttoöljy-laskuriamme, jonka löydät jokaiselta laadulta erikseen tuotteen sivulta, ja saat välittömästi tarkan hinnan tarpeisiisi sopivalla tilausmäärällä. Näin voit tehdä harkitun päätöksen ja säästää lämmityskustannuksissa.

Miten lämmitysöljy maksetaan?

Lämmitysöljyn hinta näkyy valitun lämmitysöljylaadun sivulla (esim. Tempera Polttoöljy talvilatu), mutta lämmitysöljyn eli polttoöljyn hinta vaihtelee hieman postinumeroittain. Polttoöljykauppa on aina laskutusmyyntiä, sillä lopullinen määrä selviää vasta, kun tankkaus on suoritetttu.

Kuluttajat
Kuluttajat voivat maksaa lämmitysöljytilauksensa joko Svean laskulla tai erämaksulla tai Hankkija laskulla. Svealla maksaessa tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Hankkija laskulla maksaminen vaatii rekisteröitymisen ja laskutustilin avaamisen. Laskutustilin voi avata rekisteröitymisen yhteydessä sekä sen jälkeen Omat tiedot -osiossa.

Yrittäjät
Yrittäjät voivat maksaa polttoöljytilauksensa joko Hankkija laskulla, ennakkomaksutilillä tai tarvikerahoituksella. Tilaaminen vaatii aina rekisteröitymisen.

Videot
Julkaisut