Amistar® Top
Tuotekoodi: SY30098 EAN: 5707239300981

Amistar® Top

Tuotekoodi: SY30098 EAN: 5707239300981
 • Kahden tehoaineen kasvitautientorjunta-aine monille vihanneksille avomaalla ja kasvihuoneessa
 • Vahvistaa kasvia stressitekijöitävastaan
 • Parantaa varastointikestävyyttä
 

Tuotekuvaus

Pakkauskoko: 5 l

Porkkanan, kaalien, parsan ja purjosipulin tautitorjuntaan. Erinomainen teho mm. porkkanan laikkutautiin ja porkkanapoltteeseen, varmistaa sadonkorjuuta. Vahvistaa kasvia stressitekijöitä vastaan. Kaksi tehoainetta, käyttövalmis seos. Parantaa varastointikestävyyttä.

Tuotepakkaus:

paino: 5,00 kg

Pohjavesi- ja peräkkäiskäyttö

TuoteAmistar® Top, 5 l
PohjavesirajoitusEi
PeräkkäiskäyttörajoitusEi

Käyttötarkoitus:

Sienitautien torjuntaan ruusu-, kerä-, kukka-, lehti-, kiinan- ja parsakaalilla sekä parsalla, porkkanalla ja purjosipulilla. Paras teho saavutetaan tekemällä käsittely tautisaastunnan alkamisvaiheessa heti, kun ensimmäiset taudinoireet tulevat näkyviin tai kun on riski tautisaastunnalle. Tarve riippuu sääoloista ja tautipaineesta.

 

Vaikutustapa

Systeeminen ja paikallissysteeminen valmiste, joka suojaa kehittyvää kasvia tauteja vastaan. Kattava suoja tauteja vastaan parantaa vihanneksilla varas-tointikestävyyttä, mikä varmistaa sadon markkinakelpoisuuden. Amistar Topia voi käyttää yksinään tai ohjelmassa muiden tautitorjuntavalmisteiden kanssa.

 

Käyttömäärät:

Käyttömäärä on kaikilla kasveilla 1 l/ha. Porkkanalla käyttöaika on porkkanan ollessa kasvuasteella BBCH 41-46, viimeistään ensimmäisten taudinoireiden ilmaantuessa. Muut kasvit: katso käyttöaika käyttöohjeesta. Vesimäärä on parsalla 800–2000 l/ha ja muilla kasveilla 400–800 l/ha. Suurinta vesimäärää käytetään rehevissä kasvustoissa.

 

Käytön rajoitukset:

Valmistetta saa käyttää kasvukauden aikana korkeintaan 2 l samalla peltolohkolla. Käyttö on kielletty samalla lohkolla perättäisinä vuosina. Muut ohjeet pakkauksen etiketissä.

 

Käytössä huomioitavaa

Amistar Top käyttöohje on uudistunut 9.10.2019. Vanhojen varastossa olevien purkkien osalta on uuden myyntipäällyksen tekstiä on noudatettava viimeistään 31.10.2021. Myös vanha Minor use -lupa loppuu 31.12.2019. Tuote odottaa uutta Minor use -lupaa vuodelle 2020.Jäämäriskin takia valmistetta ei saa käyttää kasvihuoneessa viljeltävillä salaattikasveihin kuuluvilla leveälehtisillä siloendiiveillä ja sinappikaalilla (roman rocket/rucola). Valmistetta ei saa käyttää parsalla sadonkorjuuvuotena.

 

Tuoteominaisuudet:

 • Tehoaine: atsoksistrobiini 200 g/l ja difenokonatsoli 125 g/l
 • Sateenkestävyys: 1 h kuluttua ruiskutuksen jälkeen
 • Varoajat: Kukkakaali, parsakaali, porkkana, lehtikaali ja
  kiinankaali 14 sekä ruusukaali, keräkaali ja purjosipuli 21 vrk.
 • Varastointi: Yli 0ºC
 • Pakkauskoko: 5 l
 • Valmistaja: Syngenta Crop Protection AG