Ota täysi hyöty viherrysvaikutuksesta – Amistar+Plexeo

T1-vaihe, pensomisen loppu – korrenkasvun alku

Kasvitaudit uhkaavat viljan kasvua ja sadonmuodostusta, mikä heikentää viljelyn kannattavuutta. Yhteispakkaus Amistar + Plexeo tarjoaa tehokkaan tavan torjua kasvitauteja T1-vaiheessa. Yhteispakkaus on suunniteltu erityisesti vehnälle ja ohralle T1-vaiheeseen (BBCH 30-32, pensomisen loppu – korrenkasvun alku), jolloin se suojaa kasvia kasvukauden alussa yleisesti esiintyviä vehnän pistelaikkua (DTR) ja ohran verkko- sekä tyvi- ja lehtilaikkua vastaan. Seos sopii myös kauralle T1-vaiheeseen, jolloin se ei myöhästytä kauran tuleentumista. Rukiilla käsittely T2-vaiheessa antaa pitkän suojan ruosteita vastaan.

Amistarilla on kasveihin voimakas viherrysvaikutus

Tautitorjunnan lisäksi Amistarilla on kasveihin voimakas viherrysvaikutus, mikä suojaa niitä stressitekijöitä vastaan. Yhteyttäminen tehostuu, mikä on tärkeätä aikana, jolloin kasvin lehtimassa kehittyy nopeasti.

Amistar liikkuu kasvissa
Amistar suojaa kasvia ikääntymistä vastaan
Vehnän lehtilaikku (DTR) ja ohran verkkolaikku

Amistar+Plexeo -yhdistelmän voi ruiskuttaa tankkiseoksena

Käyttömäärä T1-vaiheessa Amistar 0,3 + Plexeo 0,3 l/ha. Yhden ruiskutuksen taktiikassa korrenkasvun aikaan 0,4 + 0,4 l/ha. Yksi käsittelykerta/kasvukausi. Mitä korkeampi Amistar-annos, sitä vahvempi vaikutus kasvin fysiologiaan. Yhdistelmän voi ruiskuttaa tankkiseoksena rikkakasviaineiden ja lehtiravinteiden kanssa. Sopii myös pahkahomeen torjuntaan öljykasveilla. Sopii käytettäväksi pohjavesialueilla.

Amistar ja Plexeo on 5+5 l yhteispakkaus.

Lue aina käyttöohjeet ja noudata niitä.

Huomioi kaikki varoituslausekkeet ja –merkit.

Liittyvät tuotteet