Agro Graphite Universal 5 L
Tuotekoodi: HM12002

Agro Graphite Universal 5 L

Tuotekoodi: HM12002
  • Jauhemainen grafiitti
  • Sitoo kosteutta ja vähentää kitkaa pinnoilla
  • Sopii käytettäväksi viljan kylvösiemenen juoksevuuden parantamiseksi
 

Tuotekuvaus

Joskus kylvösiemen juoksevuudessa kylvökoneessa voi olla ongelmia. Grafiittijauhe lisätään kylvösiemenen joukkoon kylvökoneen täytön yhteydessä. Grafiitti sitoo itseensä kosteutta ja vähentää kitkaa pinnoilla, mikä parantaa juoksevuutta. Se toimii samalla myös voiteluaineena kylvökoneessa.

Grafiitti on hiilen yleisin ilmenemismuoto (mm. lyijykynän ”lyijy”). Jauhe pölyää voimakkaasti, joten suojainten käyttö on suositeltua: Hengityssuojain, suojakäsineet ja suojalasit. On syytä huomioida, että jauhe liukastuttaa pintaa, joiden kanssa se on tekemisissä. Esim. lattiapinnoista tulee liukkaita, jos jauhetta joutuu niille.

Grafiittijauhe lisätään kylvökoneeseen, samalla kun siemensäiliö täytetään. Annosmäärä on 500 g / tonni siementä, mutta annostelun tasaisuus ei ole millipeliä.

Ensimmäinen annos laitetaan tyhjään kylvökoneeseen. Siemensäiliön reunat tulee käsitellä kauttaaltaan. Seuraava annos laitetaan aina koneen täytön yhteydessä. Annosta voi vähentää parin ensimmäisen siemen täytön jälkeen.

Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Olomuoto: tummanharmaa/musta jauhe
Pakkauskoko: 5 l (n. 2 kg)
Valmistaja: ProGraphite Gmb