Renol 5 l
Tuotekoodi: HM80015

Renol 5 l

Tuotekoodi: HM80015
  • Parantaa rikkakasvi- ja tuholaistorjunta-aineiden tehoa
  • Muodostaa hyvin vakaan seoksen veden kanssa
  • Pieni käyttömäärä
 

Tuotekuvaus

Käyttötarkoitus:
Renol on kasviöljypohjainen kiinniteöljytiiviste, jota käytetään rikkakasvien ja tuhohyönteisten torjunta-aineiden tehon parantamiseen mm. sokerijuurikkaalla ja viljoilla.

Käyttöohjeet:
Renolin käyttömäärä on noin puolet mineraaliöljypohjaisten kiinnitteiden käyttömääristä. Toisin kuin muut öljypohjaiset kiinnitteet, Renol muodostaa hyvin vakaan seoksen veden kanssa. Renol parantaa torjunta-aineiden imeytymistä rikkakasvien lehtiin ja siten parantaa torjuntatehoa. Renol myös edesauttaa ruiskutenesteen leviämistä ja tarttumista lehtien pinnoille. Käyttömäärä on 0,25 - 0,5 l/ha. Sokerijuurikkaan rikkakasvien torjunta-aineiden kanssa käytettynä Renolin käyttömäärä riippuu ympäristön lämpötilasta. Yli 20 °C:n lämpötiloissa Renolia ei tule lähtökohtaisesti käyttää. Jos kasvit kuitenkin ovat kehittäneet paksun vahakerroksen useiden peräkkäisten kuumien ja tuulisten päivien seurauksena, käytä aina 0,5 l/ha Renolia rikkakasviruiskutuksen yhteydessä riippumatta ruiskutusajankohdan lämpötilasta. Pyri tällöin ruiskuttamaan olosuhteissa, joissa lämpötila on alhaisempi, joten aamulla on parhaat olosuhteet. Jos ruiskutus on tehtävä lämpötilan ollessa lähes 20 °C, käyttömäärä on alhaisempi 0,2-0,3 l/ha. Viljoilla käyttömäärä on 0,25-0,5 l/ha.

Tuoteominaisuudet
Tehoaine: kasviöljyjä, muokattuja kasviöljyjä, emulgointiaineita Olomuoto: Emulsiokonsentraatti (EC) Varastointi: Säilytettävä pakkaselta suojattuna

Pakkauskoko: 5 l
Valmistaja: Brenntag
Tuotepakkaus:

paino: 5,00 kg

Pohjavesi- ja peräkkäiskäyttö

TuoteRenol 5 l
PohjavesirajoitusEi
PeräkkäiskäyttörajoitusEi