Clentiga + Dash pakkaus 10 L + 10 L
Tuotekoodi: HM15552

Clentiga + Dash pakkaus 10 L + 10 L

Tuotekoodi: HM15552
  • Laajatehoinen - aikainen käsittelyajankohta
  • Joustavat tankkiseosmahdollisuudet
  • Tehokas muokkausmenetelmästä riippumatta
  • Uusi ekologisempi Clearfield-herbisidi
 

Tuotekuvaus

Käyttötarkoitus:
Clentiga on Clearfield-viljelymenetelmän herbisidi CL-kevätrypsille sekä CL-kevät- ja -syysrapsille rikkakasvien torjuntaan. Kyseessä on uuden sukupolven Clearfiled-herbisidi, jossa on vähemmän vaikuttavaa tehoainetta, jotta rekisteröinti on mahdollista. Laaja teho eri rikkakasveihin, kun torjunta tehdään niiden ollessa pieniä. Clentigalla on hyvä teho mm. mataroihin, peippeihin, saunioihin, peltolemmikkiin, pihatähtimöön, savikkaan, peltoemäkkiin, kurjenpolviin, persiantädykkeeseen ja se tehoaa erinomaisesti myös ristikukkaisiin rikkakasveihin, kuten lutukkaan ja peltotaskuruohoon. Molemmat tehoaineet, imatsamoksi ja kvinmerakki, ovat systeemisiä ja niiden pääasiallinen vaikutustapa on imeytyminen lehtien kautta. Hukkakauran torjuntaan suositellaan erillistä ruiskutusta graminisidilla hukkakauran taimetuttua.

Käyttömäärät:
CL-kevätrypsi ja -rapsi: 1 l/ha + Dash 1 l/ha. Paras torjuntatulos saadaan rikkakasvien ollessa pieniä, yleensä viljelykasvin 2-4-lehtiasteella. Käyttö on mahdollista, kun sirkkalehdet ovat täysin avautuneet – 8- lehtiaste (10-18 BBCH).
CL-syysrapsi: 1 l/ha + Dash 1 l/ha. Käsittely tulee tehdä heti, kun kasvu keväällä on alkanut. Käsittely voidaan tehdä BBCH 30-50 (kukkavarren pituuskasvun alku (ruusukevaihe) – kukkanuput muodostuneet, mutta ne ovat vielä nuorten lehtien peittämät).

Käytön rajoitukset:
Vain Clearfield-lajikkeille. Ei saa käyttää pohjavesialueilla. Tätä tai muuta valmistetta, joka sisältää kvinmerakkia tai imatsamoksia, ei saa käyttää useammin kuin joka kolmas vuosi samalla kasvulohkolla. Jos kasvusto joudutaan rikkomaan, tilalle voidaan heti kylvää hernettä tai maissia. Kevätviljat voidaan kylvää kahden viikon kuluttua käsittelystä, kun maa muokataan 20 cm syvyyteen ja kuuden viikon kuluttua käsittelystä, jos maa muokataan 10 cm syvyyteen.

Tuoteominaisuudet:
Tehoaine: Imatsamoksi 12,5 g/l, kvinmerakki 250 g/l
Olomuoto: SC (suspensiokonsentraatti)
Vaikutustapa: Lehtivaikutus (myös maavaikutusta)
Sateenkestävyys: 1 h
Varastointi: Kuivassa ja viileässä, pakkaselta ja suoralta auringonvalolta suojattuna
Valmistaja: BASF Oy
Pakkaus: Clentiga 5 l / 2kpl + Dash 5 l/ 2kpl yhdistelmäpakkaus
Tuotepakkaus:

paino: 15,50 kg

Pohjavesi- ja peräkkäiskäyttö
TuoteClentiga + Dash pakkaus 10 L + 10 L
Pohjavesirajoituskyllä
PeräkkäiskäyttörajoitusTätä tai muuta valmistetta, joka sisältää kvinmerakkia tai imatsamoksia, ei saa käyttää useammin kuin joka kolmas vuosi samalla kasvulohkolla.