Gallery
Tuotekoodi: HM17485 EAN: 3362130138013

Gallery

Tuotekoodi: HM17485 EAN: 3362130138013

Tuotekuvaus

Pakkauskoko: 500 ml.

Käyttötarkoitus:
Rikkakasvien torjuntaan vastaistutetuilla ja vakiintuneilla hedelmä-, vadelma-, mansikka-, herukka- ja karviaisviljelmillä, metsätaimitarhoissa, metsänistutusaloilla pellolla, sekä puuvartisten koristekasvien kasvustoissa ja istutuksilla. GALLERY™ on maavaikutteinen herbisidi, joka imeytyy kasveihin vain itävien siementen juurten kautta.

Käyttömäärät:
Mansikka: 0,25 l/ha, korkeintaan puolet pinta-alasta käsitellään.
Muut käyttökohteet: 0,25 l/ha, korkeintaan kolmannes pinta-alasta käsitellään.

Käyttöaika:
Käsittelyaika on aikaisin keväällä, huhti- toukokuussa. Käsiteltävällä viljelykasvilla oltava hyvin kehittynyt juuristo käsittelyhetkellä. Paras teho saadaan tasaiseksi ja hienoksi muokatussa, kosteassa maassa. Kuivassa maassa tehoa voidaan varmistaa sadetuksella parin päivän sisällä käsittelyn jälkeen. Pintavaluntaa ei saa syntyä. Teho on heikko multa- ja turvemailla.
Monivuotisilla viljelyksillä valmistetta käytetään mahdollisimman aikaisin keväällä ennen rikkakasvien taimettumista. Maan tulee olla kostea, mutta ei jäinen tai luminen, eikä maan pinnalla saa olla lumen sulamisvesiä.
Istutetuilla viljelykasveilla valmistetta käytetään aikaisintaan 7-10 päivää istutuksen jälkeen, kun viljelykasvit ovat juurtuneet, mutta rikkakasvit eivät vielä ole taimella. Valmistetta voidaan käyttää vastaistutetuilla mansikkaviljelyksillä taimien juurruttua sekä vakiintuneilla mansikkaviljelyksillä.

Käytön rajoitukset:
Varoajat: Omena ja päärynä 120 vrk, luumut ja kirsikka 45 vrk, marjat 100 vrk. Kun viljelystä uusitaan, vähimmäisaika seuraavan syötävän kasvin kylvöön tai istuttamiseen on 180 vrk viimeisestä ruiskutuksesta. Kun viljellään mansikkaa muovikatteessa, saa valmisteella käsitellä ainoastaan rivivälit. Ei saa käyttää tunneliviljelyssä.
GALLERY-valmistetta ei saa käyttää välittömästi ennen eikä jälkeen kylvön, ei myöskään ennen eikä jälkeen sellaisten taimien tai pistokkaiden istuttamisen, joilla ei ole vakiintunut juuristo. Kylvetyillä viljelykasveilla (taimistojen kylvöpedit) Gallerya saa käyttää aikaisintaan toisena kasvukautena. Valmistetta saa käyttää kerran kasvukauden aikana. Käsittelyä seuraavana vuonna voi samalla lohkolla viljellä viljaa tai muita heinäkasveja vasta kynnön jälkeen. Sitä seuraavana kasvukautena viljelykasvien valinnassa ei ole rajoituksia.

Tuoteominaisuudet:
  • Tehoaine: Isoksabeeni 500 g/l
  • Olomuoto: SC
  • Vaikutustapa: Maavaikutteinen herbisidi
  • Varastointi: yli + 0°C
  • Valmistaja: Corteva Agriscience
Tuotepakkaus:

paino: 0,68 kg

Pohjavesi- ja peräkkäiskäyttö
TuoteGallery 500 ml
PohjavesirajoitusKyllä
PeräkkäiskäyttörajoitusEi