Syys- ja kevätvehnällä Rexade 440 mahdollistaa monipuolisen rikkakasvien torjunnan

Jos syys- tai kevätvehnä kuuluu ensi kesänä tilan kasvivalikoimaan, kannattaa tämä tilaisuus käyttää rikkakasvien torjunnassa hyväksi. Vehnältä monen rikkakasvin torjunta on paljon helpompaa kuin ohralta tai kauralta, joten oikean valmisteen valinnalla voi helpottaa omaa työtä merkittävästi.

Rexade 440 - vehnäpeltojen monipuolisin rikkakasvien torjunta-aine

Rexade 440-valmiste on markkinoiden monipuolisin vehnän, rukiin ja ruisvehnän rikkakasvien torjunta-aine. Sillä saadaan torjuttua hukkakaura, juolavehnä ja luoho, mutta se on myös erittäin tehokas leveälehtisiin rikkakasveihin. Se tehoaa hyvin mm. saunakukkaan, mataraan, savikkaan, pillikkeeseen ja peippiin sekä tehoa saadaan myös hankalasti torjuttavaan orvokkiin. Rexade onkin täysiverinen leveälehtisten rikkakasvien torjunta-aine, jolla samalla ruiskutuksella torjutaan myös heinämäiset rikkakasvit.

Rexaden monipuolisuus perustuu sen ainutlaatuiseen kolmen tehoaineen (Arylex, pyroksulaami ja florasulaami) yhdistelmään. Se on ainoa vehnän laajatehoisista valmisteista, joka sisältää uutta Arylex-tehoainetta. Vaikka Rexade on raemainen valmiste, se ei ole puhdas gramma-aine. Arylex-tehoaineen ansiosta Rexade ehkäiseekin hyvin laajasti gramma-aineresistenssin kehittymistä.

Hyviä kokemuksia viime vuosilta

Rexade on vasta tullut markkinoille, mutta sitä on testattu laajasti useita vuosia viljelijöiden pelloilla ennen markkinoilla saattamistaan. Rexade onkin ollut yli 40 viljelijän pelloilla testeissä viimeisten 5 vuoden aikana. Näiden vuosien aikana on nähty kuinka Rexade vuodesta ja olosuhteista toiseen on tasaisen varmasti suorittanut tehtävänsä vehnän rikkakasvien torjunnassa.

Viljelijät ovat erityisesti kiitelleet valmisteen helppokäyttöisyyttä sekä hyviä tehoja. Kuten viime kesän koekäyttäjä Kouvolasta sanoi: ”Erittäin monipuolinen teho! Ehdoton valinta näistä laajatehoisista vehnän rikka-aineista. Kannattaa kokeilla Rexadea vaikka olisi aiemmin ollut pettymyksiä vastaavanlaisilla laajatehoisilla tuotteilla.”

Liittyvät tuotteet