Mavrik 2F
Tuotekoodi: HM15286 EAN: 6414504168366

Mavrik 2F

Tuotekoodi: HM15286 EAN: 6414504168366
  • Käyttöohjeessa mainittujen tuhohyönteisten torjuntaan viljoilta, syys- ja kevätrypsiltä, syys- ja kevätrapsilta, herneeltä, pavulta, valko-, kukka-, parsa- ja ruusukaalilta, omenalta ja päärynältä sekä koloradonkuoriaisen torjuntaan perunalta ainoastaan viranomaisten ohjeiden mukaisesti.
  • Nyt myös minor-use -hyväksyntä tuhohyönteisten torjuntaan mansikalta ja öljyretikalta avomaalla.
 

Tuotekuvaus

Ominaisuudet:

Mavrik on laajatehoinen, pääosin kosketusvaikutteinen kasvinsuojeluaine, minkä vuoksi ruiskutusnesteen saattaminen tasaisesti kasvustoon on tärkeää valmisteen imeytymiseksi lehden pinnan vahakerrokseen. Riittävän tehon takaamiseksi ruiskutusneste on tärkeää saada kohteeseensa mahdollisimman hyvin.

Käytön rajoitukset ja varoajat:

Varoaika kaaleilla, tuoreella herneellä ja perunalla 7 vrk, kuivatulla herneellä ja pavulla 14 vrk, viljoilla, omenalla ja päärynällä 30 vrk, syys- ja kevätrypsillä, syys- ja kevätrapsilla 60 vrk. Kukkakaalilla varoaika lasketaan ensimmäisestä keruusta.
Valmisteen myöhäisin käyttöajankohta on öljykasveilla kukinnan alkaessa. Omenalle, päärynälle, valko-, kukka-, parsa- ja ruusukaalille valmistetta saa käyttää kerran, muilla kasveilla korkeintaan kaksi kertaa kasvukauden aikana.

Tuoteominaisuudet:

  • Tehoaine: Tau-fluvalinaatti 240 g/l
  • Valmistaja: Adama

Pohjavesi- ja peräkkäiskäyttö

TuoteMavrik 2F, 1 l
PohjavesirajoitusEi
PeräkkäiskäyttörajoitusEi
Käyttömäärät (91 KB, JPG)