RAToff tahnasyötti 3 kg
Tuotekoodi: HM50882 EAN: 3830050607792

RAToff tahnasyötti 3 kg

Tuotekoodi: HM50882 EAN: 3830050607792
  • Tuotetta saavat ostaa vain koulutetut ammattilaiset, joita ovat tuholaistorjujan tutkinnon suorittaneet tai kasvinsuojelututkinnon suorittaneet viljelijät, jotka käyttävät tuotetta omalla maatilallaan
  • Jyrsijöille maistuvat helppokäyttöiset syötit
  • Kestävä muovipakkaus
  • Säilyy hyvin kosteissakin olosuhteissa
 

Tuotekuvaus

KÄYTTÖ:
Ammattilaiset ja kasvinsuojelututkinnon suorittaneet maanviljelijät: Rottien ja hiirien torjuntaan sisätiloissa sekä rottien torjuntaan rakennusten välittömässä läheisyydessä sekä viemäreissä.

KÄYTTÖMÄÄRÄT:

Sisäkäyttö hiiret:
Enintään 40 g syöttiä yhtä syöttilaatikkoa kohti. Syöttilaatikot sijoitetaan 5 m etäisyydelle toisistaan mikäli hiiriä on paljon sijoitetaan syöttilaatikot 2 m etäisyydelle toisistaan.

Sisäkäyttö rotat:
Enintään 200 g syöttiä yhtä syöttilaatikkoa kohti. Syöttilaatikot sijoitetaan 10 m etäisyydelle toisistaan mikäli rottia on paljon sijoitetaan syöttilaatikot 5 m etäisyydelle toisistaan.

Ulkokäyttö rotat:
Suojaa syötti sääolosuhteiden vaikutuksilta. Aseta syötit alueille, jotka eivät ole tulva-alttiita. Jos syöttipisteen syötti on kastunut tai likaantunut, vaihda syötti. Poista jäljellä oleva valmiste torjuntajakson päättyessä.

Rakennusten ympärillä: Enintään 200 g syöttiä yhtä syöttilaatikkoa kohti. Syöttilaatikot sijoitetaan 10 m etäisyydelle toisistaan mikäli rottia on paljon sijoitetaan syöttilaatikot 5 m etäisyydelle toisistaan. Varmista, ettei syötti pääse kastumaan.

Suoraan koloihin: Syötit on asetettava siten, että muiden kuin kohde-eläinten altistuminen voidaan minimoida. Peitä tai tuki niiden kolojen suut, joihin on laitettu syötti. Näin pienennetään riskiä, että rotta työntää syötin ulos kolosta ja levittää sitä ympäristöön. Varmista, ettei syötti pääse kastumaan.

Viemärit: Rottien torjunnassa viemäreissä käytetään enintään 200 g syöttiä viemärikaivoa kohti. Jos rottia on paljon, käytetään 200 g syöttiä viemärikaivoa kohti. Kiinnitetään tai laitetaan sellaisiin syöttilaatikoihin, joissa syötin joutuminen kosketuksiin jäteveden kanssa on estetty. Syötit on laitettava siten, etteivät ne joudu kosketuksiin (jäte)veden kanssa eivätkä huuhtoudu pois.

ANNOSTELUTAPA:
Käyttövalmis syötti, joka on tarkoitettu käytettäväksi kestävästä materiaalista valmistetuissa syöttilaatikoissa tai muissa suojatuissa syöttipisteissä. Poista jäljellä olevat syötit torjuntajakson päättyessä. Mikäli mahdollista, ilmoita torjuntatoimenpiteistä mahdollisille ohikulkijoille (esimerkiksi käsitellyllä alueella ja sen ympäristössä liikkuville) ennen jyrsijöiden torjuntakampanjaa. Harkitse ehkäisevien torjuntatoimien käyttämistä (tuki reiät, poista jyrsijöille kelpaava ravinto ja juoma, mikäli mahdollista) valmisteen kulutuksen lisäämiseksi ja esiintymän uusiutumisen ehkäisemiseksi. Sekundaarimyrkytyksen riskin välttämiseksi etsi kuolleet jyrsijät ja poista ne torjunnan aikana säännöllisesti hyvän käytännön säännöissä annettujen suositusten mukaisesti. Älä käytä antikoagulanttitehoaineita sisältäviä syöttejä jatkuvasti jyrsijöiden ennaltaehkäisyyn tai jyrsijöiden esiintymisen seurantaan. Älä käytä valmistetta pulssisyötitykseen. Jos asetat syöttilaatikoita vedenpoistojärjestelmien, kuten rännien tai viemärien, lähelle, varmista, ettei syötti pääse kastumaan.

TUOTEOMINAISUUDET:
• Tehoaine: difenakumi 0,05 g/kg
• Valmistetyyppi: Käyttövalmis tahnasyötti
• Pakkauskoko: 3 kg
• Varastointi: Säilytettävä kuivassa
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg