Turex 50 WP 1 kg
Tuotekoodi: HM80013

Turex 50 WP 1 kg

Tuotekoodi: HM80013
  • Tehokas biologinen tuote perhostoukkia vastaan
  • Torjuu perhostoukat – säästää hyötyeliöt (IPM)
  • Varoaika ainoastaan 1 vrk
  • Soveltuu myös luonnonmukaiseen tuotantoon
 

Tuotekuvaus

Käyttötarkoitus:
Perhostoukkien torjuntaan valko-, puna-, savoijin-, suippo-, ruusu-, lehti-, kiinan-, pinaattikiinan- ”pak choi”, kukka-, parsa- ja kyssäkaalilta, sareptansinapilta, lantulta, nauriilta, omenalta, päärynältä, luumulta, kirsikalta ja kuusen siemenviljelyksiltä sekä tomaatilta, kurkulta, paprikalta ja maustepaprikalta kasvihuoneessa ja koristekasveista ja taimistoista kasvihuoneessa ja avomaalla. Turex 50 WP sisältää Bacillus thuringiensis bakteerin itiöitä ja proteiinihiukkasia, jotka aktivoituvat toukan suolistossa ja toukat lopettavat syömisen. Tehoaine siirtyy toukkiin, kun ne syövät käsiteltyjä viljelykasvin lehtiä. Turex 50 WP tehoaa ainoastaan perhostoukkiin ja tämän takia tuote ei vaikuta muihin hyönteisiin eikä hyötyeliöihin.
Ruiskutusnesteen valmistus: Valmiste lisätään puolillaan vettä olevaan ruiskuun sekoituksen ollessa käynnissä. Ruiskutusnesteen pH:n tulee olla 5–77 välillä, joten tehon varmistamiseksi on suositeltavaa käyttää Hankkijan Balancea 0,1–0,25 % vesimäärästä. Ruiskuta seos heti sekoittamisen jälkeen. Ruiskutusnestettä ei saa jättää seisomaan yli 12 tunnin ajaksi.

Minor use -käyttökohteet:
Yökkösten torjuntaan munakoisolta, avomaankurkulta, kesäkurpitsalta, melonilta ja kurpitsoilta kasvihuoneessa. Perhostoukkien torjuntaan lehtisalaateilta ja muilta salaattikasveilta (Lactuca-suku, Cichorium-suku, vuonankaali, sinappikaali (rukola ja villirukola), vihanneskrassi, Brassica-suvun lehdet ja idut, mizuna eli japaninkaali, herneen ja retiisin ja muiden pienilehtisten Brassica-lajien lehdet (korjattu enintään 8-lehtisinä) (Brassica spp.)), pinaatilta ja yrteiltä kasvihuoneessa ja avomaalla. Kuminakoin torjuntaan kuminalta. Koiperhosten torjuntaan punajuurelta, retiisiltä, retikalta, mukula-, varsi- ja lehtiselleriltä, porkkanalta, keltasipulilta, valkosipulilta, salottisipulilta ja purjolta. Yökkösten torjuntaan pavuilta (Phaseolus spp.).

Tuoteominaisuudet:
  • Tehoaine: Bacillus thuringiensis subsp. aizawai (kanta GC-91). Määrä: 50 % (w/w)
  • Olomuoto: Ruiskutejauhe (WP)
  • Varastointi: Varastoitava viileässä, alle + 30°C:n lämpötilassa
  • Valmistaja: Certis USA
Tuotepakkaus:

paino: 1,00 kg

Tupex 50 WP käyttömäärät