Kannullisen verran enemmän ravinteita

YaraVita -lehtilannoitteet

Ota tehokkaat YaraVita -lehtilannoitteet avuksi alkukesän nopean kasvun vaiheeseen pelloillesi. Ne turvaavat viljelykasvisi kasvun, eikä sinun tarvitse murehtia riittävätkö ravinteet. Tutkitut ja turvalliset YaraVita lehtilannoitteet voi yhdistää useimpiin kasvinsuojeluseoksiin, mikä tekee niiden käytöstä nopeaa ja edullista.

 

YaraVita GRAMITREL B

YaraVita GRAMITREL B on suositun YaraVita Gramitrelin päivitys.

Tuttuun ja suosittuun YaraVita Gramitrel -lehtilannoitteeseen on nyt lisätty viljakasvien Suomessa usein tarvitsemaa booria. Päivitetty lehtilannoite on moniravinteinen ravinneliuos viljoille. Se soveltuu muiden lehtilannoitteiden tapaan hyvin rikkakasvien sekä tautientorjuntaruiskutuksiin. YaraVita GRAMITREL B:ssä on kaikki hyvä yhdessä paketissa!

YaraVita STARPHOS MnP

YaraVita Starphos MnP auttaa kasvia saamaan fosforia ja mangaania kevään viileydessä. Kylmä maa hidastaa ravinteiden ottoa. YaraVita Starphos MnP antaa vauhtia alkukehitykseen.

YaraVita AMAZINC

YaraVita Amazinc on nurmiviljelijän turva. Mangaania ja sinkkiä tarvitsevat sekä nurmi että karja. Vältä stressi ja ota YaraVita osaksi nurmenlannoitusohjelmaa.