Tarkennatko lannoitusta ensi kaudella YaraVitan ja Megalabin avulla?

Megalab on kasvustoanalyysi, jolla saa selville kasvuston ravinnetilan ja YaraVita -lannoitussuositukset. Jos olet ottanut Megalab- näytteen kasvustosta aiemmin, voit hyödyntää tuloksia seuraavaan kasvukauteen varautuessa ja lehtilannoitustarpeiden ennakoinnissa. Megalab-analyysin lähetyskuoren voit hakea valmiiksi kasvukautta varten vieraillessasi lähimmässä Hankkijan myymälässä.

Esimerkiksi tässä kevätvehnän Megalab-tuloksessa on puutetta fosforista, mangaanista ja boorista ja magnesiumista. Lannoituksen tarkentamiseen tulee tuloksen mukana lannoitussuositus. Lehtilannoitusresepti näytteen kasvustolle sisältäisi esimerkiksi moniravinteista YaraVita GRAMITREL B :tä YaraVita STARPHOS MnP: tä tai yksiravinteisista YaraVita MANTRAC PRO:ta tai YaraVita BORTRAC 150:tä.

Megalab kasvustoanalyysi

Tarkista aineiden yhteensopivuudet helposti Tankmix.com:issa

Tankmix on palvelu, jonka avulla voit tarkistaa YaraVita-tuotteen sekoitettavuuden toisen YaraVita -tuotteen kanssa tai yhdessä kasvinsuojeluaineiden kanssa.
YaraVita-tuote valitaan Tankmix.com: ssa yhdessä kasvinsuojeluaineen kanssa, minkä jälkeen verkkosivusto luo luettelon kaikista laboratoriotesteistä, jotka on tehty valituille tuotteille, ja näiden testien tuloksista. Jos haluttua yhdistelmää ei löydy, on mahdollista pyytää uutta säiliöseostestiä. Laboratoriossamme on laaja valikoima kasvinsuojeluaineita, joten jos tuotteita on varastossa, voidaan testi yleensä suorittaa vuorokauden kuluessa.

 

Anna-Kaisa Salovaara
YaraSuomi