Uusi kierrätys- ja mineraaliravinteita yhdistävä lannoite YaraSuna REMIX 8

Yara tuo markkinoille uuden YaraSuna REMIX 8 -organomineraalisen kierrätyslannoitteen, jonka raaka-ainepohjassa yhdistyvät aivan uudella tavalla mineraaliset ja orgaaniset ravinnevirrat. YaraSuna REMIX 8 on osa YaraSuna-tuoteperhettä.

YaraSuna REMIX 8 lannoite

Organomineraalinen lannoite yhdistää mineraalilannoitteen ja orgaanisen lannoitteen hyvät puolet

YaraSuna REMIX 8 lannoitetta käsissä

Raaka-ainesisältönsä vuoksi YaraSuna REMIX 8 -lannoitetta kutsutaan organomineraaliseksi lannoitteeksi. Mineraaliravinteiden ansiosta tuotteessa on tasapainoisempi ravinnesuhde, ja siinä on riittävästi myös nopeita ja kasveille käyttökelpoisessa muodossa olevia ravinteita alkukasvukauden kehitysvaiheisiin. Kierrätetyt, orgaaniset ravinteet vapauttavat ravinteita hitaasti kasvukauden edetessä, turvaten näin kasvin myöhempää ravinteiden saantia.

Helppokäyttöinen, turvallinen ja kotimainen lannoite

YaraSuna REMIX 8 on muiden YaraSuna-peltolannoitteiden tapaan valmistettu helppokäyttöiseksi ja kestäväksi pelletiksi ja sen juoksevuus kylvölannoittimessa on hyvä.

Tuotteet valmistetaan Suomessa Yaran Nokian tehtaalla turvallisista, tutkituista ja puhtaista raaka-aineista. Ne pakataan muiden YaraSuna-peltolannoitteiden tapaan 800 kg:n suursäkkeihin.

Uudet organomineraaliset lannoitteet sopivat käytettäväksi tavanomaisessa tai uudistavassa viljelyssä. YaraSuna REMIX -tuotteet eivät sovellu luomutuotantoon.

YaraSuna REMIX 8 on organomineraalinen, matalatyppinen ja kloorivapaa PK-lannoite (NPKS 4-4-10-6)

Tuotteen valmistuksessa hyödynnetään monipuolisesti teollisuuden ja maatalouden sivuvirtoja. YaraSuna REMIX 8 -lannoitteen raaka-aineista lähes 80 prosenttia on kierrätettyjä ja sen orgaanisen aineksen osuus on noin puolet.

YaraSuna REMIX 8 soveltuu erityisesti palkokasvien ja erikoiskasvien lannoitukseen, mutta myös syysviljojen kylvölannoitukseen.