Uutta Oma Yarassa – lannoitelaskuri viljalle ja nurmelle!

Yaran lannoitusohjelmat ovat siirtyneet digiaikaan: Nyt voit tarkistaa parhaan lannoitusratkaisun vilja- ja nurmilohkoillesi Oma Yaran Lannoitelaskurista.

Oma Yara on palvelu, jossa asiakas voi seurata tilauksiaan, sekä antaa palautetta tuotteesta tai toimituksesta. Nyt uutena ominaisuutena Oma Yarassa on myös Lannoitelaskuri.

Laskuria on mahdollisuus käyttää tällä hetkellä kevätvehnälle, kauralle, ohralle ja syysvehnälle (kylvölannoitus) sekä nurmisäilörehulle. Tulevaisuudessa laskuri tulee käytettäväksi myös muille viljelykasveille.

Oma Yaran vilja- ja nurmilaskurit perustuvat Yaran lannoitusohjelmiin. Lannoitusohjelmat on testattu käytännössä, ja niiden tavoitteena on tuottaa mahdollisimman suuri ja laadukas sato – kustannustehokkaasti ja mahdollisimman pienillä ympäristövaikutuksilla.

Näin hyödynnät Oma Yara -lannoitelaskuria

Lannoitelaskurin löydät Oma Yaran etusivun valikosta. Valitse tämän jälkeen tarkasteltava kasvi ja syötä satotaso-, fosforiluokka-, suunniteltu typpi- ja fosforilannoitusmäärä, maalajitiedot sekä tieto, jaatko typpilannoituksen. Tämän jälkeen palvelu tarjoaa sinulle ehdotuksen lannoitusratkaisuista viljoille.

Lannoitussuositukset kannattaa etsiä tilan yleisimmille peltotyypeille ja tarkastella, mitkä lannoitevaihtoehdot sopivat tilallesi parhaiten.

Lue lisäksi huomiot ja ohjeteksti, ne auttavat optimaalisen lannoitusohjelman valinnassa. Lähetä lannoitussuositukset sähköpostiisi tai tulosta pdf-versiona. Lannoitussuositusten perusteella voit pyytää myyjältäsi tarjoukset parhaille ravinneratkaisuille.

Oma Yara -lannoitelaskuri