AIV 2 PLUS Na irto
Tuotekoodi: TF516660 EAN: 6417610502000

AIV 2 PLUS Na irto

Tuotekoodi: TF516660 EAN: 6417610502000

Tuotekuvaus

Suomen suosituin säilöntäaine AIV 2 Plus on uudistunut. Hapon luonnetta pehmittää nyt natriumformiaatti ammoniumformiaatin sijaan. Muuten tuotteen koostumus on säilytetty ennallaan.

AIV 2 Plus Na on rehunsäilöjän luottotuote, sillä se säilöö kostean säilörehun tutkitusti muita menetelmiä paremmin. Siksi se soveltuu erinomaisesti suomalaisiin vaihteleviin olosuhteisiin.

AIV 2 Plus Na sisältää runsaasti muurahaishappoa, joka laskee rehun pH:n tavoitetasolle tehokkaasti ja nopeasti. Nopealla pH:n alentamisella estetään haitallisten, rehua pilaavien bakteerien lisääntyminen heti säilönnän alussa, jolloin rehun virhekäymisen mahdollisuus pienenee. Nopea pH:n lasku pysäyttää myös rehun valkuaisen hajoamisen.

Rehun pH:n laskettua osa muurahaishaposta vaikuttaa dissosioitumattomassa muodossa suoraan bakteerien toimintaan rajoittaen käymistä. Käymisen rajoittaminen tarkoittaa, että rehun sokereita säästyy ja rehuun tulee vähemmän syönti-indeksiä laskevia käymishappoja. AIV-säilönnän tuloksena on korkealaatuinen, hygieeninen ja maittava rehu.

Säilörehu
Soveltuu parhaiten tuoreelle ja lievästi esikuivatulle säilörehulle sekä niittoruokintaan.

Vilja
Kostean (kosteus 30-45 %) murskeviljan säilöntään.

Vasikoiden hapanjuotto
Vasikoiden hapanjuotossa AIV 2 Plus Na laskee juoman pH:n valmiiksi, jolloin juoksutusmahan optimaalinen toiminta varmistuu. Hapanjuotossa juoman happamuus lisäksi rajoittaa eläimen kerralla juoman määrän sopivaksi.

Sikojen liemirehu
AIV 2 Plus Na on suosittu liemirehun säilöntäaine. Se soveltuu erityisesti lihasikojen ja joutilaiden emakoiden liemirehuun. Tavoite on pitää liemen pH-arvo välillä 4,2–4,5. Varmista oikea käyttömäärä mittaamalla liemirehun pH.

Sopii luomutuotantoon!
Tuotepakkaus:

paino: 1000,00 kg

Koostumus
TuoteAIV 2 PLUS Na irto
Muurahaishappo, %76
Natriumformiaatti, %5,5