AIV Via
Tuotekoodi: TF518571

AIV Via

Tuotekoodi: TF518571

Tuotekuvaus

AIV Via perustuu muurahaishappoon, kuten muutkin AIV-perheen tuotteet. AIV-tuotesarjan korkein propionihappopitoisuus tehokkaaseen homeiden torjuntaan ja jälkilämpenemisen estoon murskesäilönnässä, säilörehussa tai seosrehussa. Pelkkään propionihappoon verrattuna AIV Via laskee voimakkaammin rehun pH-arvoa, mikä tehostaa propionihapon säilöntävaikutusta ja kykyä hillitä pilaajamikrobien kasvua.

Natriumformiaatti vähentää koneiden syöpymistä. Tuotteen laimentaminen on mahdollista vedellä, jos levittymistasaisuuden parantamiseksi se on tarpeen. Annostelua täytyy lisätä laimennoksen suhteessa.

Vilja ja palkoviljat
Yhä useammin vilja murskesäilöntään varsin pitkälle tuleentuneena. Murskesäilöntä on haastavimmillaan, kun kosteutta on 20–25 %. Vilja ei tiivisty ja happea jää sekaan. Näin kuivassa viljassa vain homeet kykenevät kasvamaan. Tällaisissa olosuhteissa säilöntäaineelta vaaditaan tiukkaa tehoa homeita vastaan, ja lisäksi aineen levittymistasaisuudesta tulee huolehtia erityisen tarkasti. AIV Via sisältää runsaasti propionihappoa ja näin sen käyttöalue kattaa myös kaikkein kuivimman murskeviljasäilönnän.

Säilörehu
AIV Via sopii esikuivatulle nurmirehulle tilanteisiin, joissa riskinä on rehun lämpeneminen syöttövaiheessa. AIV Via voidaan valita, kun säilöttävän rehun kuiva-aine on yli 30 %.

Seosrehu
AIV Via sopii hyvin myös seosrehun stabilointiin. Sopiva aloitustaso on 3 l/t. Annostelua voidaan säätää kokemusten ja lämpötilamittausten perusteella seuraavina päivinä.

Sopii luomutuotantoon!
Tuotepakkaus:

paino: 240,00 kg