Työkaluvaunu Claas 310-Osanen
Tuotekoodi: GT788CFP003

Työkaluvaunu Claas 310-Osanen

Tuotekoodi: GT788CFP003

Tuotekuvaus

Claas 310-Osanen työkaluvaunu tarjoaa tehokkaan ja käytännöllisen ratkaisun työkalujen säilytykseen. Sen suunnittelu on tehty huolellisesti siten, että kaikki työkalut pysyvät hyvässä järjestyksessä ja ovat helposti saatavilla tarpeen mukaan. Kattavan 310-osaisen KS Toolsin valikoiman ansiosta sinulla on kaikki tarvittavat työkalut monenlaisiin tehtäviin. Riippumatta siitä, onko kyseessä pieni korjaus kotona tai suurempi projekti työpaikalla, tämä työkaluvaunu varmistaa, että olet aina valmiina toimeen.

Työkaluvaunun vahvat pyörät tekevät sen siirtämisestä vaivatonta ja helppoa, joten voit kuljettaa työkaluja tarvittaviin paikkoihin ilman suurta vaivaa. Laatikoiden liukumekanismi on suunniteltu siten, että ne liikkuvat sulavasti ja ilman kitkaa, mikä tekee työkalujen valinnasta entistäkin helpompaa.

Jokainen laatikko on varustettu lukitusmekanismilla, joka pitää työkalut turvallisesti paikoillaan liikkeen aikana ja estää niiden putoamisen. Tämä antaa sinulle mielenrauhan ja lisää työskentelymukavuutta.

Työkaluvaunu on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa sen pitkän käyttöiän ja kestävyyden. Voit luottaa siihen, että tämä työkaluvaunu palvelee sinua luotettavasti vuosia eteenpäin, olipa kyseessä sitten ammattimainen käyttö tai harrastelijan tarpeet.

Tuotepakkaus:

mitat: 80,0 cm (l) x 110,0 cm (k) x 60,0 cm (p)

paino: 39,00 kg