Painepesuri Master 2100 Clen
Tuotekoodi: IPCLP39199 EAN: 6418549391994

Painepesuri Master 2100 Clen

Tuotekoodi: IPCLP39199 EAN: 6418549391994
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

CLEN MASTER PESEE PAREMMIN!

Ammattilaisten keskuudessa vankan maineen luonut kotimainen tuotemerkki Clen, sisältää painepesurimalliston myös kotikäyttöön. Malliston lippulaiva on innovatiivinen Clen Master painepesuri. Clen Masterissa on hyödynnetty ammattipesureista saatuja kokemuksia, jonka ansiosta sen pesuteho, kestävyys ja luotettavuus ovat vertaansa vailla.

- Clen Masterissa on neljäsylinterinen, täysmetallinen korkeapainepumppu kovateräsmännillä. Neljämäntäinen pumppu on hiljainen ja sen kestävyys ja käyttöikä on huomattavasti pidempi. Pumppuun voi syöttää +40 C-asteista vettä ja se on itseimevä.
- Laadukas hiiliharjaton sähkömoottori on huoltovapaa, kestävä ja viileäkäyntinen. Varustukseen kuuluu automaattinen ylikuumenimisestä suojaava katkaisija.
- Laadukkaat ja monipuoliset varusteet: 10 m kumiteräsvahvistettu paineletku, kääntyvä ”follow me” letkukela, teleskooppinen suihkuputki, pesuaineen vaahdotin, tehokas keraaminen turbosuutin, monipuolinen säädettävä suutin ja tulosvesisuodatin.
- Jännite 230 V ja sähköjohto 5 m.
- Takuu 2 vuotta kotikäytössä.

Tuotepakkaus:

mitat: 45,0 cm (l) x 50,0 cm (k) x 80,0 cm (p)

paino: 26,00 kg

Ominaisuudet
TuotePainepesuri Master 2100 Clen
Liitäntäteho2,1 kW
Vesimäärämax 500 l/h
Paineletkuteräsvahvistettu kumipaineletku 10 m
Veden maksimi lämpötila40 °C
Max. paine145 bar
Letkukela10 m
Käyttöohjeet (3.96 MB, pdf)
 

MITÄ VOIN TEHDÄ PAINEPESURILLA?

Painepesurilla on kiva työskennellä!

Painepesuri antaa yli 50 kertaa enemmän puhdistustehoa kuin tavallinen puutarhaletku. Tällä voimalla puhdistat sitkeänkin lian, homeen, levän ja muut epäpuhtaudet lähes kaikilta vesipesun kestäviltä pinnoilta.

Voit käyttää painepesuria esimerkiksi ajoneuvojen, veneiden, saunojen ja saniteettitilojen, parvekkeiden ja terassien, pihojen, harrastus- ja urheiluvälineiden, aitojen, mattojen ja kattojen pesuun.

Käyttömukavuutta lisää säädettävä teleskooppinen suihkuputki, pidentämällä suihkuputkea yletyt kauemmas. Voit myös liittää suuttimen suoraan pesukahvaan, kun haluat pestä kohteita lähietäisyydeltä. Painepesurin matala painopiste, suuret pyörät, kääntyvä letkukela ja ulosvedettävä metallinen tukijalka varmistavat, että pesuri pysyy käytettäessä ja letkua kelatessa aina pystyssä eikä kaatuile.

Monipuolisilla lisälaitteilla voit laajentaa käyttöä tukkeutuneiden putkien aukaisuun viemärinavausletkulla tai vaikkapa pintojen esikäsittelyyn ennen maalausta vesihiekkapuhalluksella. Terassipesurilla puhdistat suuret pinta-alat nopeasti ja tasaisesti vahingoittamatta esim. herkkiä puupintoja. Pesuaineen levität helposti ja nopeasti pesurin mukana tulevalla pesuaineen vaahdottimella. Kun pesuaine annostellaan erillisellä vaahdottimella, se ei milloinkaan tukkeudu painepesuriin ja aiheuta tukoksia tai rikkoontumisia. Koska painepesuri on itseimevä, et myöskään tarvitse sen käyttöön edes painevettä, vaan voit imuletkun avulla ottaa veden saavista tai vaikkapa suoraan järvestä!

Kun käytät painepesuriasi keksit jatkuvasti uusia alueita missä pesuri auttaa sinua selviytymään nopeammin ja mukavammin työstä.

 

SÄÄSTÄNKÖ JOTAIN, KUN PESEN PAINEPESURILLA?

Kun peset painepesurilla, kulutat vain pienen osan (20-30%) siitä vesimäärästä mikä valuu puutarhaletkusta samassa ajassa, ja saat silti paljon enemmän aikaan.

Clen painepesurilla hoidat itse omaisuuttasi niin että sen kunto ja arvo säilyy. Säästät huolto-, puhdistus- ja kunnostuskuluissa samalla kun kohteiden käyttöikä pitenee.

ONKO PAINEPESURI HELPPO OTTAA KÄYTTÖÖN?

Kyllä! Clen Master painepesuri on laatikossaan täysin käyttövalmiina. Liitä vain vesiletku, tulovesisuodatin ja aseta sähköpistoke virtarasiaan niin se on siinä (lue kuitenkin käyttöohje huolellisesti ensin).

Clen Master painepesuri turvallinen käyttää, takuu on kattava ja huoltopalvelut sekä varaosat ovat toimivia, edullisia ja helposti saatavilla.