Einhell-tuotteet

Einhell

Saksalainen Einhell valmistaa moderneja ja laadukkaita työkaluja tee itse ihmisille rakentamiseen, remontointiin ja puutarhanhoitoon. Einhell panostaa vahvasti innovatiivisen Power X-Change akkujärjestelmänsä jatkuvaan kehitykseen ja on edelläkävijä akkukäyttöisissä työkaluissa ja puutarhalaitteissa. Tuotteiden kestävyys, suorituskyky ja turvallisuus sekä käyttäjien innostaminen tee se itse -projekteihin johdottomalla vapaudella ja houkuttelevalla hinta-laatusuhteella ovat Einhellin toimintaa ohjaavia arvoja. Einhellin päätoimipaikka sijaitsee Landau a.d, Isarissa, Baijerissa. Einhell työllistää yli 2000 työntekijää yli 40 maassa ja Einhell-tuotteita myydään jo yli 90 maassa.

Power X-Change – Johdotonta vapautta jokaiselle.

Power X-Change on Einhellin jo yli 250 tuotetta sisältävä akkutuoteperhe, josta löydät laadukkaat ja tehokkaat työkalut ja niihin yhteensopivat tarvikkeet monenlaisiin kodin rakennus- ja remonttihommiin sekä pihan ja puutarhanhoitoon. Power X-Change on aidosti yhden akkutyypin joustavasti yhdisteltävä järjestelmä. Sama 18 V PXC-akku sopii sekä työkaluihin että puutarhalaitteisiin ja yhdessä toisen 18 V PXC-akun kanssa myös 36 V koneisiin. (Einhell Twin-Pack©) Lue lisää Einhellin sivuilta.

Takuuajan pidennys nyt maksuttomasti

Takuuajan pidennykset rekisteröitymisellä, rekisteröintiaika: 30 päivää ostopäivästä - takuun pidennys kolmeen vuoteen Einhell-tuotteille - takuun pidennys kolmeen vuoteen Einhell-akuille - takuun pidennys 10 vuoteen PurePOWER Brushless hiiliharjattomille moottoreille Lue lisää Einhellin sivuilta.

Einhell-takuuajat

Kattavat huolto- ja varaosapalvelut

Lue lisää Einhellin sivuilta.
Varaosat ja käyttöohjeet nyt myös suomeksi suoraan Einhell Service Shop -verkkokaupasta!

Einhell-akku ja -laitteet