Agronic WR 700 etu- ja takakarhotin
Tuotekoodi: AGWR700

Agronic WR 700 etu- ja takakarhotin

Tuotekoodi: AGWR700

Tuotekuvaus

Agronic WR700 etu- ja takakarhotin
Uusi Agronic WR700 on tehokas ja monipuolinen karhotin, joka soveltuu käytettäväksi traktorin edessä tai takana. Ainutlaatuisten polyamidivalmisteisten piikkien toiminnan ansiosta karhotin jättää tasaisen ja ilmavan karhon, ja epäpuhtauksien pääseminen karheeseen minimoituu.

Tarkka pellon pinnanmuotojen seuranta
Karhottimessa on poikkeuksellisesti roottoreiden sisäpuolella kolme tukipyörää per roottori, toisin kuin muissa malleissa. Kelluva kiinnitys mahdollistaa roottoreiden itsenäisen liikkeen pellon pinnanmuotojen mukaan. Nämä pyörät ovat varustettu helppokäyttöisellä portaattomalla korkeudensäädöllä. WR700 runko koostuu kolmesta osasta, joista keskiosassa on kolme tukipyörää. Niittomurskaimen työleveyden olisi hyvä olla alle 4,7 metriä, ja tällöin sen karheen leveys alle 1,2 metriä.

Monipuoliset liitäntämahdollisuudet
WR700 tulee etukuormainkäytössä mahdollisimman lähelle traktoria. Lisäksi se toimii adapterin kanssa myös traktorin takana 3-pistekiinnitteisenä tehokkaana karhottimena. Samassa koneessa voi olla adapterit molempiin suuntiin. On huomioitava, että WR700:n massa on 1100 kg, joten se ei sovi kaikille traktoreille eikä kaikkiin etukuormaimiin. Etu- tai takanostolaite on tällöin varmempi valinta.

Vaivaton ja tarkka hallinta
Karhottimessa on vakiona sähköisesti hallittava roottoreiden erillisohjaus. Siipien nosto ja työleveyden säätö on jaettu omille venttiileilleen, mikä tekee koneen käytöstä tarkempaa. Lisäksi erillisohjaus mahdollistaa roottorien siirtämisen sivusuunnassa ajon aikana, jolloin karhe voidaan muodostaa esimerkiksi pellon reunassa, mutkissa tai päisteissä haluttuun suuntaan. Ohjausasentoja on kolme: vasen, oikea tai molemmat roottorit yhtä aikaa.
Tekniset tiedot
TuoteAgronic WR 700 etu- ja takakarhotin
Työleveys, (m)7,4 (max)
Kuljetusleveys, (m)2,8
Koneen paino, (kg)1100
Roottorin rengaskoko16x 6.50-8
Karhon leveys, (m)1,84 (max)
Hydrauliikan tarve1x 2 toim. ja paine ja vapaa paluu
Piikit, 20 mm polyamidi (kpl)2x 40