Ruokintalaitteet ja kuivitus

Nykyaikaiset ja ammattimaiset maitotilat ja lihatilat pyrkivät kestävään ja tehokkaaseen toimintaan. Hankkija pyrkii tarjoamaan rehunjakovaunuja, jotka täyttävät nykyaikaisten karjankasvattajien ja muiden alan toimijoiden toiveet ja tarpeet. Reseptiikka ja tarkka ruokinta ovat karjatilojen tärkeimpiä asioita kannattavaan tilanpitoon.

Trioliet Solomix seosrehuvaunut ovat tilankäytöltään tehokkaita. Triolietin seosrehuvaunut sopivat kaikkiin tilanteisiin niin suurilla kuin pienilläkin tiloilla. Erikoisominaisuuksiensa ja laadukkuutensa ansiosta seosrehuvaunut ovat ainutlaatuisia, tehokkaita ja erittäin helppokäyttöisiä. Kaiken toiminnan ohjenuorana on täydellisen tarkka ruokinta, joka täyttää nykyaikaisten karjankasvattajien ja muiden alan toimijoiden toiveet ja tarpeet.

Hankkija tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä rehunvalmistuslaitteita ja ruokintajärjestelmiä. Järjestelmät ovat suuria kokonaisuuksia, jolloin ne kannattaa suunnitella tilakohtaisesti.

Rehua voidaan valmistaa kaikkiaan 50 eri raaka-aineesta, joista 20 voidaan käyttää yhteen rehuseokseen. Erilaisia reseptejä voi olla jopa 50 ja seokset voidaan ohjata 40 eri siiloon tai tyhjennyspaikkaan.

Tutustu alta tuotteisiimme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 
 
Agronic-rehunjakovaunut
Videot
Julkaisut