Claas Disco 4400 Contour takaniittokone
Tuotekoodi: CLDI4400CON

Claas Disco 4400 Contour takaniittokone

Tuotekoodi: CLDI4400CON

KAMPANJAHINTAAN! alk. 21 200,- (alv 0%) 30.6. saakka!

 

Tuotekuvaus

Claas Disco 4400 Contour takaniittokone

Claas Disco 4400 Contour 4,20 m työleveydellään on luokkansa suurin malli. Samanaikaisesti se on ensimmäinen vaihe kohti suurtehotekniikkaa.

Disco Contour -malliston myötä Claas tarjoaa sopivan koneen jokaiselle tilalle. Tässä tehokkaassa koneessa yhdistyvät MAX CUT -lautaspalkin teho ja muut Disco-mallien edut. Keskiripustus takaa kaikissa malleissa täydellisen pellon pinnan seurannan. Samanaikaisesti se on 120 asteen kuljetusasennossa kompakti ja turvallinen maantiekuljetuksissa sekä konehallin säilytyksessä.

ACTIVE FLOAT - Säädä lautaspalkin pintapaine sopivaksi

Kasvustot ovat harvoin aivan tasaisia. Erilaisiin olosuhteisiin, kuten märkiin tai kuiviin kohtiin, voit nopeasti ja helposti reagoida ACTIVE FLOAT'in avulla. Helppokäyttöinen, ajon aikana säädettävä, hydraulinen ACTIVE FLOAT -kevennysjärjestelmä ei ainoastaan suojaa pellon pintaa, vaan vähentää myös sivulle vedon voimaa rinteissä.

Yksi niittolaite – kaksi karhoa

Ainutlaatuista DISCO 4400 CONTOUR käytössä on lisävarusteena saatava materiaalin jättö kahteen karhoon. Tämä on tarkoituksenmukaista etenkin märillä ja pehmeillä pelloilla, joilla rehun päälle ajo voidaan estää. Tämä on mahdollista lisävarusteena saatavilla ohjainkartioilla lautaspalkin keskiosassa.

Hyvin suojattu

Kaikissa Disco takaniittolaitteissa on mekaaninen laukaisulaite. 15° kallistetun liitoksen ansiosta niittolaite pääsee törmäyksen seurauksena kääntymään taaksepäin ylös. Niiton jatkamiseen riittää lyhyt peruutus niittolaitteen palauttamiseksi käyttöasentoon.

Claas Disco Contour huoltaminen

Kaikkien suojapressujen ylös nostaminen mahdollistaa helpon käsiksi pääsyn lautaspalkkiin ja kaikkiin huoltokohteisiin esim. terien vaihtoon. Kuten kaikissa Disco niittolaitteissa, on teräkotelo varaterille integroitu koneeseen. Nivelakselin voiteluväli on 250 h – se vähentää huoltotarvetta vielä lisää.

Miksi Claas Disco 4400 Countour takaniittokone?

 • Takaniittolaite keskiripustuksella
 • 120° kuljetusasento
 • MAX CUT lautaspalkki lisävarusteena myös korotetuilla (kaksois-)liukujalaksilla
 • Hydropneumaattinen ACTIVE FLOAT kevennys
 • Saatavissa ilman murskainta ja sormi- tai telamurskaimella
 • Hydraulinen suojapressun taitto (lisävar. DISCO 4000 ja 4400 malleissa)
 • KENNFIXX®-hydrauliikkaliittimet helpottavat liittämistä
 • Säädettävät vetovarsien tapit kaksoisohjureilla
 • Hydraulinen kuljetuslukitus (lisävar.)

  Tutustu lisää Claas Disco 4400 Contour takaniittokoneeseen esitteestä ja kysy lisää koneesta lähimmältä Hankkijan myyjältäsi.
 • Tekniset tiedot
  TuoteClaas Disco 4400 Contour takaniittokone
  Työleveys, (m)4,2
  Koneen paino, (kg)1160
  Voimanottoakselin kierroluku, (r/min)1000 (850)
  Lautasten määrä, kpl10 (2 terää/lautanen)
  Terien määrä, kpl20
  Videot ja esitteet