Krone EasyCut TC 320 CV meno-paluu murskain
Tuotekoodi: BKECTC320CV

Krone EasyCut TC 320 CV meno-paluu murskain

Tuotekoodi: BKECTC320CV

KAMPANJAHINTAAN! alk. 34 500,- (alv 0%) 30.6. saakka!

 

Tuotekuvaus

Krone EasyCut TC 320 CV meno-paluu murskain

Krone EasyCut TC 320 CV on moderni hinattava niittomurskain. TC tarkoittaa Trailed Center ja viittaa keskiosaan asennettuun vetopalkkiin, jonka avulla käyttäjä voi siirtää koneen oikealle tai vasemmalle traktorin taakse. EasyCut TC 320 CV erottuu tyylikkäästä muotoilustaan kaarevilla paneeleilla ja sileillä pinnoilla, jotka estävät leikattavan materiaalin kertymistä koneeseen. Monien hyödyllisten yksityiskohtien ohella uusi malli tarjoaa vaikuttavan 3,16 metrin työleveyden ja alle kolmen metrin kuljetusleveyden.

Kokeiltu ja testattu SmartCut-leikkuupalkki on suojattu ympäriinsä. Toisistaan poispäin pyörivien niittolautasten etäisyys on pienempi kuin toisia vasten pyörivien lautasten väli. Tämä lisää terien päällekkäisyyttä ja mahdollistaa täydellisten leikkausten aikaansaamisen kaikissa olosuhteissa, mukaan lukien kevyet tai korkeasatoiset kasvit.

Krone-niittopalkki on ympäri hitsattu, mikä tekee palkista pitkäikäisen, lujan ja tiiviin. Sisältäkin pinnoitettu palkki säilyy ruostumattomana, jolloin palkin öljyn voiteluominaisuudet säilyvät vuodesta toiseen. Patentoitu SafeCut-järjestelmä tarjoaa täydellisen suojan niittopalkille. Pienen pintapaineen ansiosta Krone-palkki liukuu tasaisesti eikä riko pellon pintaa. Pulttikiinnitteiset jalakset ovat kovaksi karkaistut ja ne on helppo irroittaa.

Terien vaihtaminen on helppoa pikavaihtotangon avulla. Varaterät säilytetään koneen rungossa olevassa laatikossa, jolloin ne ovat tarvittaessa nopeasti käsillä. Niittolautasilla on modulaarinen rakenne ja niiden osat on helppo korvata.

Suurikapasiteettinen KRONE CV -murskain teräksisillä V-muotoisilla sormilla takaa sopivan murskaustehon. Leveässä murskaimessa on suuri, 640 mm:n roottori. Tämä takaa materiaalin tasaisen läpivirtauksen. Roottorin kierrosnopeutta voidaan säätää välillä 600-900 r/min. Tämä yhdessä hankauslevyn säädön kanssa varmistaa todella laajan säätöalueen.

Karhon yhdistäjällä varustetussa mallissa on 91 cm leveä poikittaiskuljetinhihna. Hihnan nopeus voidaan asettaa portaattomasti, jolloin karho saadaan aina halutun muotoiseksi. EC TC 320 CV:ssä on säädettävät ohjainlevyt, jotka antavat käyttäjälle mahdollisuuden levittää leikatun materiaalin koko työleveydelle.

Kätevä ja käytännöllinen
Easy Cut TC 320 CV tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden säätää jousituksen, karhon muodon ja levityssiivekkeet ohjaamosta käsin. Tämä lisää joustavuutta ja mukavuutta.

Yhteenveto
Uusi Krone Easy Cut TC 320 CV on moderni ja lujarakenteinen niittomurskain, jossa on monia ominaisuuksia, jotka antavat sille erinomaisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Kone on helppo säätää olemassa olevia tarpeita varten.

Kysy lisätietoa Kronen tuotteista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteKrone EasyCut TC 320 CV meno-paluu murskain
Työleveys (m)3,16 (7 niittolautasta joista päimmäisissä rummut)
Kuljetusleveys (m)2,99
Tehontarve (kW/hv)59/80