Krone Swadro TC 1370 Plus keskikarhotin
Tuotekoodi: BKSTC1370

Krone Swadro TC 1370 Plus keskikarhotin

Tuotekoodi: BKSTC1370

KAMPANJAHINTAAN! alk. 85 600,- (alv 0%) 30.6. saakka!

 

Tuotekuvaus

Krone Swadro TC 1370 Plus keskikarhotin
Kronen neliroottorinen keskikarhotin säädettävällä 10,8 - 13,7 metrin työleveydellään tuo tehokkuutta ja helppoutta rehuntekoon. Työleveyden ja karhonsäätö käyvät helposti hytistä käsin hydrauliikan avulla vastaten vaihteleviin olosuhteisiin. Voit ohjata ensimmäisiä roottoreita itsenäisesti, pelkästään vasenta tai oikeaa puolta. Karhonleveys taas määräytyy takimmaisten roottorien avulla, jolloin karhon- ja työleveyden säädöt eivät ole riippuvaisia toisistaan. Kätevät erilaiset asetusvaihtoehdot tekevät työnteosta helppoa ja tuottavat laadukasta karhoa korkealla teholla.

Swadro-roottorin etuja ovat erinomainen haravointijälki hankalissakin kasvustoissa, vakaus, kovaa kulutusta kestävät osat ja huoltovapaus. Jyrkällä ohjainradalla liikkuvat ohjainrullat nostavat ja laskevat piikkivarsia nopeasti ja tarkasti, joten rehu pysyy puhtaana ja karhoista tulee siistejä ja tasamuotoisia. Pitkäikäinen ohjainrata on valmistettu lujasta bainiittikarkaistusta pallografiittivaluraudasta, jonka kulutuksenkestävyys on erittäin suuri, eikä ohjainrata tarvitse minkäänlaista huoltoa. DuraMax-ohjainradalla on kolmen vuoden takuu.

Nivelöidysti ripustetut roottorit seuraavat maanpinnan muotoja erinomaisesti joka suunnassa. Samalla kun keskiripustus takaa saman pintapaineen roottorin koko leveydelle. Roottorin lasku ja nosto tapahtuu kuin lentokoneella KRONE Jet Effect -ratkaisun avulla. Roottoria laskettaessa alustan takapyörät koskettavat ensin maata, sitten etupyörät – ylös nostaessa päinvastoin. Tämä estää kasvualusta rikkoutumisen päisteissä ja varmistaa, että rehu pysyy puhtaana.

Rehua nostavat Lift-piikit mahdollistaa toiminnan runsaammalla maavaralle kuin tavanomaiset piikit. Tämä vähentää merkittävästi rehun likaantumista ja piikkien kulumista samalla kun korjuutappiot pysyvät pieninä. Lift-piikkien tunnuspiirre on kahdessa eri kohtaa olevat taivutukset. Voit säätää piikkien korkeuden maasta optimaaliseksi, jolloin lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. Säätö tapahtuu, joko roottorikohtaisesti tai kaikki samaan aikaan elektronisen säädön avulla hytistä käsin.

Karhottimen toimintojen ohjaus suoritetaan terminaalin avulla. Sinulla on mahdollisuus valita itsellesi sopivin terminaali monesta eri vaihtoehdosta. Ohjaat niillä niin yksittäisen roottorin nostoa, piikkien työkorkeutta sekä etu- ja takaroottorien etäisyyttä.

 • Etu- ja takaroottorien itsenäinen säätö mahdollistaa työ- ja karhonleveyden riippumattoman säädön toisistaan
 • Roottoria pikemmin hinataan kuin työnnetään, jolloin se seuraa joustavasti maanpinnanmuotoja
 • Rehu pysyy puhtaana noston ja laskun yhteydessä KRONE Jet Effect -ratkaisun ansiosta
 • Halkaisijaltaan suuret paksuseinäiset piikkivarret takaavat luotettavan toiminnan
 • Lift-piikit: pienemmät korjuutappiot, puhtaampi rehu ja korkeampi työnopeus
 • Ketterä pellolla, turvallinen ja nopea liikenteessä
 • Suuret renkaat: kuljetusakselissa 710 leveät ja roottoreissa 16x9.50
 • Hydraulinen roottorin jousitus

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Swadro TC 1370 Plus keskikarhotin
  Työleveys, (m)10,8 - 13,7
  Kuljetusleveys, (m)2,99
  Työsaavutus, (ha/h)13 - 16
  Koneen paino, (kg)12787
  Tehontarve, (kW/hv)59/80
  Roottorin halkaisija, (m)3,6/3,3
  Roottorit4
  Karhon leveys, (m)1,4 - 2,6
  Videot ja esitteet