Väderstad antaa elinikäisen takuun kiekkoleikkureilleen

Väderstad antaa elinikäisen takuun kiekkoleikkureilleen
Väderstadin elinikäinen takuu koskee vuoden 2018 kiekkoleikkureita, jonka tuotanto on alkanut lokakuussa 2017. Kaikkien aitojen Väderstad levyjen merkintä ”V-55” on korkealaatuisen teräksen ja valmistuksen merkki.
 
Väderstad kiekot on valmistettu korkealuokkaisesta ”V-55” ruotsalaisesta teräksestä.
Väderstad kiekot on valmistettu korkealuokkaisesta ”V-55” ruotsalaisesta teräksestä.

Ollakseen laadussa ja suorituskyvyssä muokkauskoneiden kärkipäässä, Väderstad antaa elinikäisen takuun kiekkoleikkureihinsa.

- Oma tehdastuotantomme koneiden varustelussa on ainutlaatuista markkinoilla ja se antaa Väderstadille täyden hallinnan prosessien toimivuuden takaamiseksi. Olemme varmoja tuotteidemme laatuun ja sen takia haluamme antaa asiakkaillemme turvallisen mielen, että hän voi olla varma ostoksestaan, kun hän valitsee tuotemerkikseen Väderstadin, kertoo Mattias Hovnert, Myynti- ja Markkinointijohtaja Väderstadilta.

Väderstad kiekot on valmistettu korkealuokkaisesta ”V-55” ruotsalaisesta teräksestä. Väderstadin täysin omistama, osia valmistava tehdas SPH (Svensk Presshärdning), sijaitsee lähellä Väderstadin kokoonpanotehdasta ja pääkonttoria Ruotsissa. Tuotantoketju kuvastaa Väderstadin huippuun vietyä tuotefilosofiaa, jonka kautta Väderstad takaa parhaat mahdolliset tuotteet asiakkaalle, mitä markkinoilta on saatavilla.

- Kun jatkat Väderstad koneesi varustelua kestävillä, lujilla ja korkealuokkaisilla Väderstadin osilla, takaat, että koneesi ylläpitää aina parasta suorituskykyä, kertoo Mattias Hovnert, jatkaen...

-Kaikki tämä johtaa alhaisempiin hehtaarikustannuksiin ja maksimoi maatalouden taloudellisen tehokkuuden.

Väderstadin elinikäinen takuu koskee vuoden 2018 kiekkoleikkureita, jonka tuotanto on alkanut lokakuussa 2017.
Kaikkien aitojen Väderstad levyjen merkintä ”V-55” on korkealaatuisen teräksen ja valmistuksen merkki.