Väderstad CrossCutter Disc on vuoden Machine of the Year 2018 voittaja!

 

Uusi ja ainutlaatuinen Väderstad CrossCutter Disc on palkittu arvostetulla Machine of the Year 2018 palkinnolla. Palkinto myönnettiin Agritechnica messuilla Hannoverissä Saksassa. CrossCutter Disc palkittiin vuoden parhaana muokkauskoneena maanmuokkaussarjassa.

Palkinto, Machine of the Year 2018, myönnettiin Eurooppalaisten maatalousjournalisti tuomareiden puolesta. Virallisessa Agritechnican seremoniassa, Väderstadin toimitusjohtaja Crister Stark vastaanotti palkinnon palkinnonjakotilaisuudessa.

Meillä Väderstadilla, olemme todella ylpeitä ja iloisia, että CrossCutter Disc lautaset on palkittu Machine of the Year 2018 palkinnolla. Kun CrossCutter Disc lautaset asennetaan muokkaimeen, Väderstad Carrier antaa erittäin tehokkaan pintamuokkauksen ja sen kautta tarjoaa erinomaista taloudellista hyötyä maatilalle, kertoo Crister Stark, Väderstadin hallituksen puheenjohtaja.

 

Erittäin matala ja tehokas maanmuokkaus

Ainutlaatuinen CrossCutter Disc on tarkoitettu tehokkaaseen ja erittäin matalaan muokkaukseen 2-3 cm työsyvyydessä. Lautasten muodon ja korkealaatuisen ruotsalaisen teräksen ansiosta, CrossCutter Disc tuottaa täydellisen leikkauksen ja voimakkaan sekoituksen matalalla työsyvyydellä.

CrossCutter Disc on omaa luokkaansa öljykasvien sänkimuokkauksessa ja aluskasvien muokkauksessa. Samaan aikaan CrossCutter Disc toimii myös erittäin hyvin viljakasvien sänkimuokkauksessa sekä kynnetyn maan muokkauksessa, kertoo Mattias Hovnert, Myynti ja markkinointijohtaja Väderstadilta.

Matthias Hovnert jatkaa, että CrossCutter Disc toimii erittäin tehokkaasti vähäiselläkin hevosvoimamäärällä matalalla työsyvyydellä ja jopa 20 km/h nopeudella.

Väderstad CrossCutter Disc esiteltiin voittajana virallisessa palkintoseremoniassa Machine of the Year 2018 Agritechnicassa 14.marraskuuta.

Lisätietoja: Juho Säteri, tuoteryhmäpäällikkö, p. 010 76 83040, juho.sateri@hankkija.fi