Väderstadilta uutta täsmäviljelyyn

Väderstad rapid kylvökone
ISOBUS Task Controller on saatavilla pneumaattisiin Väderstad Rapid ja Väderstad Tempo malleihin kevään 2017 aikana.

Ottamalla käyttöön ISOBUS Task Controllerin, saat traktorin näyttöterminaalin ja Väderstad-koneet kommunikoimaan keskenään. Tämä mahdollistaa GPS-ohjatun muuttuvan siemen- tai lannoitesyötön sekä automaattisen lohkojen sulkutoiminnon kylvölannoittimissa.

-Olemme huomanneet kasvavan kysynnän ja kiinnostuksen täsmäviljelyyn, jossa viljelijä sijoittaa tuotantopanoksia optimaalisesti pellon olosuhteiden mukaan, Väderstadin Pontus Nordfeldt sanoo ja jatkaa

-Muuttuvalla siemen- ja lannoitesyötöllä viljelijä pystyy säätelemään kylvömäärää erikseen. Syöttömääriä ohjataan automaattisesti peltokartan avulla. Tämä mahdollistaa korkean ja tasalaatuisen sadon tuottamisen muuttuvilla maalajeilla.

Päällekkäiskylvön välttämiseksi järjestelmä sisältää automaattisen lohkojen sulkutoiminnon.

-Lohkojen sulkutoiminto sulkee tai avaa vantaita päisteissä ja epäsäännöllisillä lohkoilla. Järjestelmän avulla säästöt siemen- ja lannoitekustannuksissa ovat jopa 10%, Pontus Nordfeldt sanoo.

 
Väderstad E-services

Väderstad Gateway vaatimuksena

Ottaaksesi käyttöön ISOBUS Task Controllerin tulee Väderstad koneesi olla varustettu Gatewayllä. Traktorin näyttöterminaalin tulee olla yhteensopiva ja toiminto täytyy ottaa käyttöön erikseen.

ISOBUS Task Controller on saatavilla pneumaattisiin Väderstad Rapid ja Väderstad Tempo malleihin tämän kevään aikana. Hydraulisella syöttölaitteistolla toimivissa pienemmissä Rapid malleissa, tätä toimintoa käyttämällä saat koneen aloittamaan ja lopettamaan syötön automaattisesti päisteeseen tultaessa ja lähtiessä. Yksittäisen vantaan tai työleveyden osalta toiminto on mahdollinen vain pneumaattisissa Rapid ja Tempo malleissa.

Ohjelmapäivitys on helposti ladattavissa, käyttämällä internet yhteydellä varustettua iPad tablettia.