Väderstadilta vahva täsmäviljelyn satsaus Suomessa

Gustav Nyholm on 24-vuotias maa- ja metsätaloustieteiden kandidaatti.

Väderstad kasvaa Suomessa. Gustav Nyholm on Sebastian Baarmanin uusi kollega, joka tulee työskentelemään käytännön myynnin tukena, erikoisvastuunaan täsmäviljely ja ISOBus-tekniikka.




Gustav Nyholm on 24-vuotias maa- ja metsätaloustieteiden kandidaatti. Hän on kotoisin Inkoosta, Läntiseltä Uudeltamaalta, jossa hän on kasvanut 300 hehtaarin viljatilalla.
¬– Kotitilallani olemme aina käyttäneen Väderstad -koneita, joten olen varttunut tuntemaan suuren osan valikoimastamme. Viime kesänä sain kesätöitä Väderstadilta, tuolloin työtehtävinäni oli mm. huoltotyöt, koneiden käyttöönotot sekä konenäyttelyt. Kesätyöhön kuului myös harjoittelujakso Väderstadilla Ruotsissa, joka oli todella opettavaista, sanoo Gustav Nyholm.
– On todella mukavaa saada Gustav mukaan tiimiimme myös ihan kokoaikaisesti. Suomi on pitkä maa ja koen, että asiakkaamme ansaitsevat henkilökohtaista palvelua, asuinpaikasta riippumatta. Toinen asia, jonka koen todella tärkeäksi, on Gustavin erikoistuminen täsmäviljelyn tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä ISOBus-teknologiaan. Tämä on osa-alue, joka kiinnostaa kasvavaa määrää asiakkaitamme, mutta myöskin osa-alue, jossa asiakkaamme usein kokevat tarvitsevansa eniten tukea. On hienoa voida auttaa asiakkaitamme myös tällä saralla, jotta asiakkaat voivat saada koneistamme täyden hyödyn irti, sanoo Sebastian Baarman, Suomen aluevastaava Väderstadilta.
Gustav Nyholm puhuu sujuvaa Suomea, Ruotsia ja Englantia. Suuri osa hänen työstään tulee tapahtumaan kentällä, jossa hän avustaa suomalaisia viljelijöitä sekä Väderstadin suomalaista jälleenmyyjää, Hankkijaa.
Hän aloitta uudessa työssää maaliskkuun 1. päivä.