Varaosien verkkokauppa

Varaosien verkkokauppa on tarkoitettu viljelijöille, koneurakoitsijoille ja metsänomistajille, jotka ovat Hankkijan tiliasiakkaita.

 

Mene KONEET-osioon (sivuvalikosta). Rullaa alas ja Varaosaverkkokauppa löytyy vasemmalta alhaalta navigaatiosta. Klikkaa ja KIRJAUDU SISÄÄN Hankkijan verkkokauppaan omilla tunnuksillasi.

Varaosanumeroiden haku

Varaosien verkkokaupasta varaosia pystyy tilaamaan niiden tuotekoodeilla. Linkitykset on Hankkijan keskeisten konevalmistajien sivustoihin, joista pääsee katsomaan koneiden räjäytyskuvia. Osa palveluista tarvitsee rekisteröitymisen ja suosittelemmekin näkemään rekisteröitymisen vaivan, jotta jatkossa asioiminen varaosakuvien osalta on vaivatonta.

Varaosakaupassa varaosien haku perustuu ainoastaan varaosanumeroon. Haku osaa hakea myös varaosanumeron keskeltä.

Hankkijalla varaosakoodi muodostuu valmistajan etuliitteestä + varaosanumerosta. Esimerkiksi erään John Deere suodattimen varaosanumero on RE504836, joten Hankkijan järjestelmässä varaosakoodiksi muodostuu JDRE504836. Varaosanumeron voi toki hakea omasta koneen varaosakirjasta, jos sellainen sattuu kotoa löytymään. Osa varaosanumeroista on saatettu korvata uudella numerolla, mutta järjestelmä osaa korvata vanhan koodin uudella ja ilmoittaa siitä käyttäjälle.

 

Hinnoittelu ja toimitukset

Toimitukselle on saatavissa kaksi kiireellisyysluokkaa: normaalitilaus ja pikatilaus. Normaalitilauksen toimitusaika on kotimaisista varastoista 1-3 arkipäivää ja ulkomaisista 5-10 arkipäivää. Pikatilaus pyritään toimittamaan pääasiassa seuraavaksi työpäiväksi. Pikatilauksista ei myönnetä alennuksia.

Toimitusvaihtoehtoja on joko nouto 23 eri myymälästä tai kotiinkuljetus. Nouto myymälästä on ilmainen ja kotiinkuljetuksen kiinteä toimitusmaksu on 14,90 euroa (sis. alv) riippumatta toimituksen koosta. Toimituksen voi ohjata myös poikkeavaan osoitteeseen.

 

Varaosien verkkokaupasta voi käydä tarkistamassa myös tietyn varaosan myymäläsaatavuuden. Kaikkien varaosien saldotiedot ovat nähtävillä. Tämä helpottaa päätöstä, kannattaako osat tilata verkkokaupasta vai käydä ostamassa ne myymälästä.

Maksutapana varaosien verkkokaupassa on lasku.

Lisätietoa varaosien verkkokaupan toiminnasta ja tilauksiin liittyvistä asioista saa osoitteesta varaosat@hankkija.fi.