Amazone UF 02 -mallisto
Tuotekoodi: AW10143021S

Amazone UF 02 -mallisto

Tuotekoodi: AW10143021S

Tuotekuvaus

Amazone UF 02 -mallisto on nostolaitekiinnitteisiä kasvisuojeluruiskuja 1000 - 2000 litran säiliön tilavuudella.

Huippuargumentit:
 • Nostovoiman suhteen optimoitu suunnittelu ja painopisteen kannalta edullinen kiinnitys
 • Fiksu pikakytkentäjärjestelmä ja mukavat pysäköintituet mahdollistavat nopean kiinnittämisen
 • Katettu ohjauskeskus suojaa likaantumiselta
 • SmartCenter – yksinkertainen käyttö ja maksimimukavuus
 • Automaattiset puhdistusohjelmat: Nopeasta ja tehokkaasta intensiiviseen ja täydelliseen
 • Erinomainen puomistoripustus takaa puomiston rauhallisen käytön
 • Laajennettavissa FT-etusäiliöllä
 • Videot ja esitteet

  Suuri ruiskutusnestesäiliö ja harkitut yksityiskohdat

  UF 02 malliston nimellistilavuudet ovat välillä 1000 - 2000 litraaa. Erikoismuovattu polyetyleenisäiliö on yhdistetty päärunkoon painopisteen kannalta edullisesti. Tämän PE-säiliön edut perustuvat säiliön ehdottoman sileisiin sisä- ja ulkopintoihin, pyöristettyyn sisämuotoiluun ja matalalla säiliön pohjassa sijaitsevaan tyhjennysuraan. Tämä mahdollistaa säiliön nopean ja tehokkaan puhdistamisen ja minimaaliset jäännösmäärät.

  Säiliö täytetään imu- ja painetäytöllä säiliön pohjan tuntumasta. Tämä estää tehokkaasti vaahtoamisen täytön aikana. Sekoitustehon voimistamiseksi ja kerrostumien estämiseksi sekoitin on sijoitettu suoraan säiliön pohjaan. Säiliön yläosassa sijaitsevat sisäpuhdistussuutin, säiliön huohotin ja helposti avattava päällikansi. Ruiskutusnestesäiliön lisäksi UF 02 -mallistossa on aina iso syöttävesisäiliö.

  Näiden lisäksi 20 litraa vetävä käsienpesusäiliö on sijoitettu syöttösäiliön yläpuolelle. Se on integroitu kokonaan koneen muotoiluun. Sen vesivirta virtaa suoraan syöttösäiliöön. Pesuvesi kerätään siihen ja syötetään sitten säiliöön. Lisäksi käsienpesusäiliön alla on helposti tavoitettava saippua-annostelija.

  Kiinnitä, täytä ja menoksi!

  UF 02:sen suuren säiliön takia on tärkeää, että kone kiinnitetään painopisteen kannalta lähelle traktoria. Tämän takaamiseksi UF 02:n vetovarsilla on kaksi eri asentoa erilaisia traktoreita varten. Rungon edessä olevat ohjainpellit auttavat vetovarsien kiinnittämisessä kiertymissuojattuihin vetovarsien tappeihin, joissa on kokoluokan 3 pallot. Kiinnitysmitta vastaa kokoluokkia 2 ja 3. Työntövarsien tappikoko vastaa kokoluokkaa 3.

  Jotta koneen kiinnittäminen on hyvin yksinkertaista edullisesta painopistesijainnista huolimatta, säiliön etupuolella ei ole mitään letkuja tai pidikkeitä. Näin kiinnittäminen sujuu häiriöttä. Vieläkin rennompaa kiinnittämistä ja irrottamista varten UF 02 voidaan varustaa optiona saatavissa olevalla pikakytkentäjärjestelmällä. TeleSpace-nivelakselin kanssa kone on erittäin mukava kiinnittää ja irrottaa.

  Uudet pysäköintituet on integroitu kokonaan runkoon. Järjestelmä voidaan niin haluttaessa varustaa siirtolaitteistolla, joka jää koneeseen myös työn ajaksi. Pysäköintijalakset tai
  -pyörät kääntyvät yksinkertaisen ja lujatekoisen mekaniikan ansiosta yksinkertaisesti kuljetusasennosta työasentoon. Pyörien tai jalasten aikaa vievä irrottaminen ei ole tarpeen.

  Turvallinen ja nopea syöttösäiliö

  Uusi 60 litran kokoinen syöttösäiliö sijaitsee suoraan ohjausventtiilistön alla. Valtava 150 l/min imuteho takaa nopean ja ehdottoman häiriöttömän täytön sekä jäännöksettömän tyhjennyksen. Pulveri- ja granulaattityyppisten aineiden tehokasta syöttöä varten imuaukon alla on lisäsekoitussuutin, joka estää luotettavasti imuaukon tukkeutumisen. Tämä sekoitinsuutin on säädettävissä portaattomasti ja sitä voidaan käyttää uuden, niin ikään portaattomasti säädettävän suurtehorengashuuhteluputken rinnalla. Syöttösäiliön vedensyöttö voidaan hoitaa imu- ja painetäytön lisäksi portaattomasti säädettävän 3-suuntahanan avulla!

  Kanisterin puhdistussuutin aktivoidaan yksinkertaisesti painamalla kanisteria tai mitta-astiaa alaspäin. Kanisterin puhdistussuuttimen yläosassa on lisäksi pienempi tukipinta, jolla suutin voidaan aktivoida erityisesti kanisterin kaulan tehokasta puhdistusta varten.

  Pöly- ja nestetiiviin kannen sisäpuolella olevat yksityiskohdat, kuten mitta-astiapidike tai kanisterin valutusmahdollisuus, tekevät käytöstä käyttäjälle erittäin miellyttävää. Kun syöttösäiliö on kiinni, täydellinen sisäpuhdistus voidaan suorittaa kanisterin puhdistussuuttimen avulla. Syöttösäiliön oikealla sivulla on vakiovarusteisiin kuuluva ruiskutuspistooli.

  Käyttö voi olla näin helppoa!

  Uudessa SmartCenter-ohjauskeskuksessa on suuri kääntöovi, joka suojaa kaikkia asiaankuuluvia hallintalaitteita sekä syöttösäiliötä lialta ja roiskevedeltä. Kääntöoven sisäpuolella on pidikkeet käsineille ja mitta-astialle. Koska kääntöovi aukeaa puomiston puolelle, se suojaa käyttäjää ja tämän vaatetusta kosketukselta puomistoon ja luo samalla reilusti tilaa traktorin puolelle. Vakiona UF 2002:ssa on 30 litraa vetävä pöly- ja roiskevesisuojattu turvalaatikko henkilösuojaimia varten.

  UF 02:ssa on 7-asentoinen-painehana. Kun toimintoa vaihdetaan painepuolella painehanan uloskääntö sulkee kaikki venttiilit. Nyt deaktivoitu painehana voidaan kääntää uuteen asentoon ilman, että nesteväyliä avataan. Vasta kun kulloinenkin toiminto on valittu ja hana asetettu sopivaan asentoon, painehanan kääntäminen sisään avaa kyseisen venttiilin vastaavaa haaraa varten.

  Lentokoneen siiven kaltainen AMAZONE-puomisto

  AMAZONE-puomisto on erityksen profiilirakenteen ansiosta samanaikaisesti sekä huippukestävä että myös huippukevyt. Profiileissa olevat suutinrungot integroiduilla kalvotakaiskuventtiileillä estävät luotettavasti suuttimien jälkipisaroinnin. Itsesäätyvät bajonettiliittimet takaavat nopean suuttimien vaihdon ilman työkaluja. Kaikille käyttösovelluksille ja pinta-alakohtaisille ruiskutusmäärille löytyvät juuri oikeat suuttimet, esim. optimaaliseen kasteluun, tuulen vaikutuksen huomioivaan ruiskuttamiseen tai nestemäisen lannoitteen levittämiseen.

  Hydraulinen kallistuksen säätö on hyödyllinen ominaisuus jyrkissä rinteissä ja suurilla työleveyksillä. Nopea ja tarka kallistus sekä puomin kiinnitaitto on mahdollista ohjainlaitteella tai ISOBUS-ohjaimen sähköhydraulisilla toiminnoilla.

  Kompaktius on valttia!

  Vähäisen painopiste-etäisyyden sekä kevyen ja kestävän rakenteen ansiosta kone on traktorille kevyt kannattaa. Etuakselin kuormituksen keventyminen on vähäisempää kuin monilla kilpailijoilla.

  Esimerkillisen hyvä näkyvyys kaikkiin suuntiin. Puomisto mahtuu kulkemaan samoista paikoista kuin traktorikin. Ei ulkonevia osia, ei vaaraa puomiston vaurioitumisesta, todella pienet kuljetusmitat.

  Puomisto lepää pitävästi kuljetushaoissa. Ei kolinoita! Ei kulumiselle alttiita puomiston telineitä traktorissa. Nopealle ajamiselle ei ole mitään esteitä.

   
  UF 1002 UF 1302 UF 1602 UF 2002
  Nimellitilavuus (l) 1000 1300 1600 2000
  Huuhteluvesisäiliö (l) 260 260 350 350
  Paino tyhjänä (kg) 850 1200 1400 1550
  työleveys (m) 12-30 12-30 12-30 12-30

  Kysy lisää Amazone kasvinsuojeluruiskuista lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!