Amazone UX 00 Special -mallisto
Tuotekoodi: AW11150428L

Amazone UX 00 Special -mallisto

Tuotekoodi: AW11150428L

Tuotekuvaus

Amazone UX Special hinattava kasvinsuojeluruisku - Huippuluokan ruiskutusteknologiaa

Tehokas ja kompakti hinattava ruisku on matalan painopisteensä ansiosta erittäin helppo, turvallinen ja nopea kuljetettava. UX tarjoaa Amazonelta tuttua tehoaineen vaivatonta, virheetöntä ja nopeata annostelua. Työn jälki on tarkkaa ja ennen kaikkea ympäristöystävällistä. Tämä säästää aikaa, hermoja ja etenkin rahaa.

Tarkka, taloudellinen ja ympäristöystävällinen!

AMAZONE-ruiskut vastaavat kasvinsuojelulain (Saksa), liittovaltion biologian laitoksen BBA (Saksa) ja ankarimpien eurooppalaisten tarkastusnormien (ENTAM-hyväksyntä) määräyksiä.

Painopisteeltään edullinen säiliö täysin sileillä seinämillä

Polyeteenistä valmistettu kompakti säiliö on erityisen luotettava ja kestävä. Täysin sileät sisä- ja ulkopinnat, erittäin matalat astian takasyvennykset ja pyöristetyt kulmat mahdollistavat nopean ja helpon puhdistuksen sisältä ja ulkoa.

Tukeva profiiliteräsrunko

Leveä erittäin lujasta teräksestä valmistettu profiiliteräsrunko, kompakti säiliö ja vahva profiilirakenteinen puomistotekniikka takaavat tarvittavan kestävyyden. Kaikki kulmat ovat pyöristettyjä, kaikki letkut sijoitettu suojaan rungon sisään.

Iskuja moninkertaisesti vaimentavan puomiston suunnikasripustus

Puomisto on välyksettömästi kiinni kuljetusasennossa. Suunnikasjousitus vaimentaa töyssyt pellolla ja myös kuljetusasennossa. Tämä maksimoi mukavuuden ja takaa ennen kaikkea puomiston pitkäikäisyyden.

Äärimmäisen kestävä, kevyt ja kompakti ruiskutuspuomisto

AMAZONE-puomisto on erityksen profiilirakenteen ansiosta samanaikaisesti sekä huippukestävä että huippukevyt. Puomiston 15 - 40 metrin työleveydet mahdollistavat koneen sujuvan mukautumisen kuhunkin käyttötarkoitukseen. Korkea laatu takaa myös pitkän kestoiän erittäin suurilla pinta-alatehoilla.

Käyttäjäystävällinen hallintapaneli selkeillä vipuasentojen merkeillä

Kaikki UX-ruiskut on varustettu ergonomisesti muotoillulla keskushallintapaneelilla. Kaikki käyttösäätimet on sijoitettu loogisesti ja sekaantumisen välttämiseksi vasemmalle, suoraan kuljettajan puolelle. Kaikki käyttövaiheet on kuvattu tarkasti yksiselitteisillä vipuasennoilla.

Videot ja esitteet

UX 3200 Special UX 4200 Special UX 5200 Special
Nimellistilavuus (l) 3200 4200 5200
Todellinen tilavuus (l) 3600 4600 5600
Huuhteluvesisäiliö (l) 320 550 550
Paino tyhjänä (kg) 2 908 - 3 344 2 998 - 3 434 3 096 - 3 652
Pumpun tuotto (l/min) 260/380 260/380 380

Super-S2-puomisto - Huippukevyt profiilirakenne kompaktilla kiinnityksellä ja kestävällä rakenteella

Super-S2-puomisto taitetaan täysautomaattisesti kokoon tai auki voimakkailla hydraulisylintereillä. Kuljetusasennossa puomisto on todella kompaktisti peruslaitteen takana, jolloin kuljetusleveys on vain ja ainoastaan 2,40 m. Loppuun mietittyjen ripustusten ansiosta Amazonen S2-puomisto on pitkäikäinen, turvallinen ja erittäin tarkka kasvinsuojeluruisku.


Super-S2-puomistossa on vakiona:
- Keskusheiluriripustus puomiston optimaalisen ohjaukseen rinteissä ja tasaisella maalla
- Ripustuksen jousi- ja vaimennuselementtiyhdistelmät pystysuorista liikkeistä syntyvien iskujen vaimentamiseksi
- Jarrutuslevyistä ja vaimennuslohkoista koostuva integroitu vaimennusjärjestelmä vaakasuorien kiertoliikkeiden vaimentamiseksi

Super-L2-puomisto - Suurille hehtaari määrille

Huippukapea, vain 2,4 metrin kuljetusleveys kaikissa kolmiosaisissa Super-L2-puomistoissa työleveyksillä 21, 24, 27 ja 28 m.

Super-L2-puomisto taitetaan täysautomaattisesti kokoon tai auki voimakkailla hydraulisylintereillä. Säilytysasentoon laittaminen tapahtuu säiliön viereen taittaen.

 

Kysy lisää Amazone kasvinsuojeluruiskuista lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!