Amazone UX 00 Special -mallisto
Tuotekoodi: AW11150428L

Amazone UX 00 Special -mallisto

Tuotekoodi: AW11150428L
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Amazone UX Special hinattava kasvinsuojeluruisku - Huippuluokan ruiskutusteknologiaa

Tehokas ja kompakti hinattava ruisku on matalan painopisteensä ansiosta erittäin helppo, turvallinen ja nopea kuljetettava. UX tarjoaa Amazonelta tuttua tehoaineen vaivatonta, virheetöntä ja nopeata annostelua. Työn jälki on tarkkaa ja ennen kaikkea ympäristöystävällistä. Tämä säästää aikaa, hermoja ja etenkin rahaa.

Tarkka, taloudellinen ja ympäristöystävällinen!

AMAZONE-ruiskut vastaavat kasvinsuojelulain (Saksa), liittovaltion biologian laitoksen BBA (Saksa) ja ankarimpien eurooppalaisten tarkastusnormien (ENTAM-hyväksyntä) määräyksiä.

Painopisteeltään edullinen säiliö täysin sileillä seinämillä

Polyeteenistä valmistettu kompakti säiliö on erityisen luotettava ja kestävä. Täysin sileät sisä- ja ulkopinnat, erittäin matalat astian takasyvennykset ja pyöristetyt kulmat mahdollistavat nopean ja helpon puhdistuksen sisältä ja ulkoa.

Tukeva profiiliteräsrunko

Leveä erittäin lujasta teräksestä valmistettu profiiliteräsrunko, kompakti säiliö ja vahva profiilirakenteinen puomistotekniikka takaavat tarvittavan kestävyyden. Kaikki kulmat ovat pyöristettyjä, kaikki letkut sijoitettu suojaan rungon sisään.

Iskuja moninkertaisesti vaimentavan puomiston suunnikasripustus

Puomisto on välyksettömästi kiinni kuljetusasennossa. Suunnikasjousitus vaimentaa töyssyt pellolla ja myös kuljetusasennossa. Tämä maksimoi mukavuuden ja takaa ennen kaikkea puomiston pitkäikäisyyden.

Äärimmäisen kestävä, kevyt ja kompakti ruiskutuspuomisto

AMAZONE-puomisto on erityksen profiilirakenteen ansiosta samanaikaisesti sekä huippukestävä että huippukevyt. Puomiston 15 - 40 metrin työleveydet mahdollistavat koneen sujuvan mukautumisen kuhunkin käyttötarkoitukseen. Korkea laatu takaa myös pitkän kestoiän erittäin suurilla pinta-alatehoilla.

Käyttäjäystävällinen hallintapaneli selkeillä vipuasentojen merkeillä

Kaikki UX-ruiskut on varustettu ergonomisesti muotoillulla keskushallintapaneelilla. Kaikki käyttösäätimet on sijoitettu loogisesti ja sekaantumisen välttämiseksi vasemmalle, suoraan kuljettajan puolelle. Kaikki käyttövaiheet on kuvattu tarkasti yksiselitteisillä vipuasennoilla.

Videot ja esitteet
UX 3200 Special UX 4200 Special UX 5200 Special
Nimellistilavuus (l) 3200 4200 5200
Todellinen tilavuus (l) 3600 4600 5600
Huuhteluvesisäiliö (l) 320 550 550
Paino tyhjänä (kg) 2 908 - 3 344 2 998 - 3 434 3 096 - 3 652
Pumpun tuotto (l/min) 260/380 260/380 380
Työleveys (m) 15 - 36 15 - 36 15 - 36
Lohkoautomatiikka 5-13, 50cm 5-13, 50cm 5-13, 50cm
 

Kevyt mutta järeä runko

UX:n runko on valmistettu kestävästä profiiliteräksestä. Rungon kaikki reunat on pyöristetty ja letkut on vedetty suojassa koneen eri osiin.
Runko mahdollistaa suuren maavaran (>800mm) riippuen valitusta rengastuksesta. Siloinen alareuna ei vahingoita kasvustoa ja jousitettu aisa tekee siirtoajosta mukavaa!

 

Legendaarinen säiliö

UX:n siloinen säiliö ilman loiskelevyjä on helppo puhdistaa. Uniikki muotoilu mahdollistaa matalan painopisteen sekä hölskymisen aiheuttaman liikkeen vaimentamisen. Säiliö tyhjenee sen alimmasta kohdasta joten se on aina varmasti tyhjä. Vakiona on kolme puhdistussuutinta mitkä varmistavat parhaan pesutuloksen.
Säiliön täyttötason osoitin toimii koholla ja tilavuus näkyy käyttöliittymästä. Lisävarusteena erillinen digitaalinen täyttötason osoitin koneen ulkopuolelle.

 

380 l/min pumppu

UX Special mallit ovat varustettu yhdellä 380 l/min pumpulla. Toimintavarma ja helposti huollettava pumppu sijaitsee koneen aisalla. Pumppu huolehtii sekä ruiskutuksesta, että sekoituksesta. Pumpun voimansiirto toimii vakiona olevalla laajakulma nivelakselilla.

 

Selkeä ISOBUS -käyttöliittymä

UX -Special mallit ovat vakiona varustettu ISOBUS käyttöliittymällä. Haluttaessa sen saa myös Amaspray+ ohjaimella.

Varustuksesta riippuen isobus käyttöliittymän kautta huolehditaan ruiskutuksen, puomiston, puhdistuksen, sekoituksen ja täytön hallinta.

ISOBUS -versiossa tulee mukana mm. lähtöramppi toiminto, missä ruiskutus saadaan alkamaan oikealla paineella heti aloituksesta lähtien. Tätä tukee myös säädettävä päistepainetoiminto.

Selkeästä näkymästä voidaan seurata ruiskutettavaa määrää ja painetta. Lisäksi näkyy ohjauksen ja puomiston asento sekä päällä olevat automatiikat.

 

Super-S2-puomisto - Huippukevyt profiilirakenne kompaktilla kiinnityksellä ja kestävällä rakenteella

Super-S2-puomisto taitetaan täysautomaattisesti kokoon tai auki voimakkailla hydraulisylintereillä. Kuljetusasennossa puomisto on todella kompaktisti peruslaitteen takana, jolloin kuljetusleveys on vain ja ainoastaan 2,40 m. Loppuun mietittyjen ripustusten ansiosta Amazonen S2-puomisto on pitkäikäinen, turvallinen ja erittäin tarkka kasvinsuojeluruisku.


Super-S2-puomistossa on vakiona:
- Keskusheiluriripustus puomiston optimaalisen ohjaukseen rinteissä ja tasaisella maalla
- Ripustuksen jousi- ja vaimennuselementtiyhdistelmät pystysuorista liikkeistä syntyvien iskujen vaimentamiseksi
- Jarrutuslevyistä ja vaimennuslohkoista koostuva integroitu vaimennusjärjestelmä vaakasuorien kiertoliikkeiden vaimentamiseksi

 

Super-L2-puomisto - Suurille hehtaari määrille

Huippukapea, vain 2,4 metrin kuljetusleveys kaikissa kolmiosaisissa Super-L2-puomistoissa työleveyksillä 21, 24, 27 ja 28 m.

Super-L2-puomisto taitetaan täysautomaattisesti kokoon tai auki voimakkailla hydraulisylintereillä. Säilytysasentoon laittaminen tapahtuu säiliön viereen taittaen.

 

Epäkesko kartioniveltappi on olennainen osa Amazonen puomin rakennetta! Kartion avulla poistetaan väljyydet ja epäkeskoisuuden avulla voit säätää puomistoa tarpeen mukaan.
Kukaka ei nauttisi huoltovapaudesta?

Järeä keskirunko ja paralleelinen puomiston kiinnitys ruiskuun tuo vakautta entisestään verrattuna hissirunkoon.
 

Selkeä käyttöpaneeli

UX Special malleissa on UG ja UF 01 -malleista tuttu käyttöpaneeli.
Imu- ja painepuolen VARIO -venttiileillä säädetään käytännössä, mistä neste imetään, ja minne se ohjataan. Voit kätevästi esimerkiksi huuhdella puomiston puhtaalla vedellä, vaikka pääsäiliössä olisi kemikaalia.

Sekoitusteho säädetään portaattomasti ja molemmat suodattimet ovat kätevästi tarkastettavissa tilanteessa kuin tilanteessa.

Vakiona on 3" imuliitin ja liitin puhdasvesisäiliön täyttöön. Kemikaalintäyttöastia on helposti laskettavissa käyttöön.

 

Kemikaalintäyttöastia

Vakiona oleva kemikaalintäyttöastia on tuttua Amazonea.
Huuhtelulinjasto reunoilla helpottaa kemikaalien lisäystä. Turvallisella kanisterin huuhtelusuuttimella voit myös puhdistaa itse astian kannesta painamalla.

Imuteho säädetään portaattomasti injektoriventtiiliä käyttämällä.

 

TG -lohkoventtiilistö

Vakiona UX Special -mallistossa on TG lohkoventtiilistö missä on tarkka ruiskutusautomatiikka kahden virtausmittarin ansiosta. Voit valita 5 - 13 lohkoventtiilin välillä haluamasi tarkkuuden mukaan. ISOBUS järjestelmä on aina valmiina automaattisen lohkojen avaukseen ja sulkuun riippuen terminaalin toiminnoista.

TG Lohkoventtiilistöön voit valita lisävarusteena DUS-painekierron. DUS-järjestelmässä neste kiertää puomistossa vaikka lohkot olisi suljettu. DUS:n ansiosta ruiskutuksen aloitus ja lopetus on erittäin tasaista, lisäksi DUS järjestelmän ansiosta voit olla varma että puomiston puhdistus on tehokas.

 

Amaswitch suutinjärjestelmä

AmaSwitch järjestelmän voit valita joko Triplet suutinrungolla, tai Amazonen itsesuunnittelemalla 4-alustaisella suutinrungolla.
Amaswitch järjestelmässä lohkoautomatiikka toimii 50cm välein. Lisäksi se sisältää DUS-Pro järjestelmän. Koko suutinlinjasto on yhtenäinen järjestelmä missä neste kiertää koko ajan. DUS-Pro:n ansiosta ruiskutuksen aloitus ja lopetus on erittäin tasaisia. Lisäksi puhdistus on erittäin helppoa ja jäännösmäärät pieniä.

 

Amaselect -suuttimenvaihtoautomatiikka

Amaselect järjestelmä sisältää Amaswitch järjestelmän lisäksi ohjaamosta säädettävän suuttimen valinnan. Voit myös asettaa täysin automaattisen suuttimen vaihdon tai suuttimien yhdistelmän markkinoiden monipuolisimmasta suutinrungosta.
Amaselect järjestelmän avulla otat parhaan hyödyn esimerkiksi levityskarttojen käytöstä jolloin on käytössä oikea pisarakoko riippumatta nestemäärästä ja nopeusta.

 

Puomiston hallinta

Vakiona UX -Special malleissa on Profi-Folding 1 taitto. Hydrauliikan kytkentä on paine ja paluu. Lisävarusteena on saatavilla myös LS -hydrauliikka.

Profi-folding 1 taitossa on sähköhydraulisesti hallittu nosto ja lasku, koko puomin avaus ja sulku sekä koko puomin kallistus. Toisen puolen taitolla voit taittaa puomin eri puolia esimerkiksi estettä väistetteässä.

Profi-Folding 2 taitto tuo yllä olevaan myös toisen puolen taiton ylöspäin.

Voit valita Profi taittoihin Distance-Control korkeusautomatiikan joko kahdella tai neljällä anturilla.

Autolift -toiminto nostaa ja laskee puomiston automaattisesti esimerkiksi päisteissä.