Amazone D9 4000 Super kylvökone
Tuotekoodi: AW977430

Amazone D9 4000 Super kylvökone

Tuotekoodi: AW977430

Tuotekuvaus

Nostolaitekiinnitteiset kylvökoneet D9 Super

Keskisuurille ja suurille tiloille tarkoitettu kylvökone D9 Super on saatavana 4 metrin työleveydellä.

Hydrauliset rivimerkitsimet

Hydraulisylinterit siirtävät mallin D9 Super rivinmerkitsimet työasennosta pystysuoraan lepoasentoon. Siten voit kylvää peltojen reunoissa tai ajaa esteiden ohi. Kun rivinmerkitsinpuolta vaihdetaan, ajouratoiminto jatkaa laskemista ajourien tekemiseksi halutussa rytmissä. Mallin D9 Super rivinmerkitsimet on suojattu murtopulteilla vaurioitumisen estämiseksi.

Erittäin tarkka annostus ja kiertokoekäyttö Vario-Controlin avulla

Portaattomasti säädettävän ja tasaisesti toimivan Variovaihteiston ansiosta pystyt annostelemaan äärettömän tarkasti hehtaarikohtaisia siemenmääriä 400 kg ja 2 kg välillä. Luonnollisesti kaikki siemenlaadut (esimerkiksi rapsi, heinä, vilja, herne ja papu) annostellaan aina yhtä tarkasti.

Elektronisesti ohjattavan siemenmääräsäädön ja ohjausyksikön AMATRON+ kanssa siemenmäärää voidaan muuttaa vapaasti valittavin askelin suuremmaksi tai pienemmäksi.

Siemensäiliö

Suuri siemensäiliö suljetaan pöly- ja sadevesitiiviisti kestävällä, kumitiivisteillä varustetulla kannella. Kansi on erityisen helppokäyttöinen putkikahvan ja kaasusylinterin ansiosta. Erikokoisten säiliöiden ja korotuslaitojen avulla tilavuutta voidaan vaihdella 830-1380 l välillä.

Kartiorengasjyrä

Jyrän tärkein tehtävä on tiivistää maata. Kartiorengasjyrä tekee kumirenkaiden avulla tiivistetyt urat, joihin siemenet kylvetään. Perässä tuleva äes peittää siemenet tiivistämättömän alueen kuohkealla maalla.

RoTeC-Control rullavannas (Palkittu Agritechnica-hopeamitalilla)

RoTeC-Control-vantaiden kuluminen käytössä on lähes olematonta. Ne eivät tukkeudu edes silloin, kun pellolla on paljon olkia ja kasvijätteitä. Kylvöuran muodostus ja optimaalinen siemenien ohjaus maahan tapahtuu kylvökiekon ja sen vieressä olevan vaonmuovaajan avulla. Elastiset muovikiekot estävät maata tarttumasta kylvökiekkoon, muovaavat osaltaan kylvöuraa ja pitävät tarkalleen säädetyn kylvösyvyyden.

Jälkiäes

Kylvöurien peittämiseen ja tasoitukseen käytettävä jälkiäes toimii tukkeutumatta suurempienkin olkimäärien yhteydessä. Yksittäin kääntyvästi laakeroiduilla äeselementeillään se myötäilee maaston epätasaisuuksia ja peittää kylvetyt siemenet tasaisesti sekä oljettomilla että myös runsasolkisilla pelloilla.
Tekniset tiedot
TuoteAmazone D9 4000 Super kylvökone
Työleveys, (m)4
Säiliön tilavuus, (l)830
Säiliön tilavuus korokelaidoilla, (l)1380
Täyttökorkeus, (m)1,35
Täyttökorkeus korotuslaidoilla, (m)1,65
Koneen paino, (kg)1010
Työnopeus, (km/h)6-10
Kylvöteho, (ha/h)3,5
Tehontarve, (kW/hv)55/75
Videot ja esitteet