Agronic TSR -sarjan veitsimultaimet
Tuotekoodi: AGLVA9TSR

Agronic TSR -sarjan veitsimultaimet

Tuotekoodi: AGLVA9TSR

Tuotekuvaus

Agronic TSR 9000 -veitsimultain

TSR-sarjan multaimet ovat kokeneet monia uudistuksia. Uudistettu jakolaite ja syöttöputkisto ovat totuttua tehokkaampia ja helppohoitoisempia, tarjoten lietteelle jopa 30 % entistä paremman läpäisyn. Niveltyvän rungon ansiosta multaus onnistuu kaarteissa ja myös rapuvaunun kanssa.

TSR-veitsimultain mahdollistaa lietteen levittämisen kasvukaudella suoraan kasvustoon. Ravinnehäviöt ja hajuhaitat pysyvät pienenä ja lietteen levitysaikaa voidaan jatkaa. Veitsimultain toimii erinomaisesti myös kevyillä ja sänkimuokatuilla mailla.

Jousipainotetut veitset tekevät maahan 23 cm:n välein n. 5-40 mm syvää viiltoa, joihin liete annostellaan tarkan silppuavan jakajan kautta.

Ainutlaatuinen kääntyvä nostolaite

TSR-sarjan multaimet on mahdollista varustaa kääntyvällä nostolaitteella, jonka avulla multain pääsee kääntymään vaunun perässä. Nostolaitteen avulla voidaan ajaa rapuasennossa sekä kaarteita multain maassa. Tämä takaa virheettömän työjäljen myös kaarteissa. Levitys rapuohjatulla vaunulla pienentää tiivistymiä ja parantaa satoa merkittävästi. Levitettäessä monimuotoisille pelloille työteho kasvaa, koska ei tarvitse hakea suoria ajolinjoja vaan voidaan ajaa enemmän multain alhaalla. Multain pääsee myötäilemään maata vaunusta riippumatta, tällöin vantaat seuraavat maanpintaa paremmin ja työnjälki pysyy hyvänä. Nostolaite yhdessä Agronic HXA ll in- controlin kanssa mahdollistavat ohjelmoitavan kevennyksen, painatuksen ja kellunnan.

Uusi Agronic-jakolaite

Uusi kaksivaiheisesti silppuava jakolaite on entistä tehokkaampi. Sen runko ja jakopalkki on kuumasinkitty, leikkaavat pinnat koneistettu, kulutusosat valmistettu kulutusteräksestä, akselit sekä ruuvit puolestaan ovat ruostumatonta terästä. 4-haarajakopalkki on avara, varmistaen tarkan levityksen myös paksulla lietteellä ja suurilla ajonopeuksilla. Tehokkuuden varmistavat osaltaan myös 150 mm syöttöletku, suurempi silppuri kolmihaaraterällä ja vääntävä ja tehokas OT-315 hydraulimoottori 40 mm akselilla. Jakolaite on myös helppo ja turvallinen huoltaa.

Lue lisää alla olevasta esitteestä tai kysy lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteAgronic TSR 9000 -veitsimultain
Työleveys (m)9
Jakaja4-haara
Letkumäärä40
Levitysmäärä (t/ha)5-80
Vannasväli (cm)23
Painatusvoima (kg/vannas)15
Levityslautanenlisävaruste
Hydraulinen kivitaskun tyhjennysvakiovaruste
Automaattinen työsyvyydensäätökevennys, painatus ja kellunta (Agronic HXA ll in- control)
Siipien kuljetusasentoteleskooppi
HD-vantaat vaihdettavalla kulutusterällälisävaruste
Nostolaite kääntyvä CAT3lisävaruste
Videot ja esitteet

Multaamisen edut

Lietteen multaamisen ja sijoittamisen edut:

  • Parantaa lietelannan ravinteiden hyväksikäyttöä
  • Pienemmät hajuhaitat, ammoniakin haihdunta pienenee
  • Maan pieneliötoiminta lisääntyy
  • Maan rakenne paranee
  • Parempi sato
  • Pienemmät valumahaitat vesistöihin
  • Keinolannoitteiden käyttöä voidaan vähentää
  • Parempi rehun hygienia, laadukkaampaa rehua sekä vähemmän rehun virhekäymisiä