Kronos-kuormaimet ja -metsäperävaunut

 
 

Metsäkuormaimet

Kronos-metsäkuormaimet antavat maksimaalisen kestävyyden, ulottuvuuden ja työmukavuuden. Valikoimastamme löytyy yksilöllisten tarpeiden mukaan suorituskyvyltään sopiva kuormain niin metsänomistajalle kuin urakoitsijalle. Gripto-sarjan ulottuvuus on jopa 10 metriä, kun taas 4000-sarjan kuormaimet ovat ketteriä ja monipuolisia, pienempiin töihin soveltuvia kuormaimia. Kuormaimet ovat pitkäikäisiä ja niiden arvo säilyy hyvin.

Metsävaunut

Kronos-metsäperävaunujen kantavuudet vaihtelevat 10 tonnista 15 tonniin ja niillä kulkevat kevyesti isotkin kuormat. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja tarjoamme juuri sinun toimintaasi räätälöidyt ratkaisut. Kaikki mallit ovat saatavana myös vetävinä. Kronos 140 och 160 WDM on varustettu NAF-teliakselistolla, jossa voima välittyy kardaaniakselin kautta mekaanisesti napoihin. Kronos 150 4WD-, 120 4WD- ja 100 4WD-vaunut ovat hydraulivetoisia ja voima välitetään renkaisiin kahdella vetorullalla. 2WDH- ja 4WDH-mallit on varustettu napamoottoreilla, joiden kanssa voidaan käyttää ketjuja tai teloja, ja ne ovat saatavilla automatisoidulla Smart Drive ja Smart Drive + vetojärjestelmällä.

Smart Boom Control (SBC) 2.0

Smart Boom Control on kärkiohjaus Kronokselta, ja se on osa xCrane-kokonaisuuttamme.
Tämä ohjausjärjestelmä maksimoi tarkkuuden ja tuottavuuden. Ohjaajan tarvitsee keskittyä vain nosturin kärjen ohjaukseen, eikä nosturin kaikkia liikkeitä, kuten esimerkiksi jatketta ei tarvitse ohjata erikseen.
SBC 2.0 tekee ohjauksesta entistäkin tarkempaa. Uusien kääntöakselille sijoitettujen antureiden ansiosta järjestelmä hidastaa automaattisesti nosturin liikkeitä sen ollessa kuormatilassa, ja mahdollistaa näin tarkemman kuormaamisen.

Smart Drive ja Smart Drive+

Smart Drive on automatisoitu vaunun vetojärjestelmä, joka on kehitetty sen vuoksi, että kuljettajan ei tarvitse huolehtia vedon tai sen suunnan aktivoinnista.
Smart Drive+ on tarkoitettu napamoottorilla varustettuihin vaunuihin. Automatisoidun vedon kytkennän lisäksi veto voidaan myös synkronoida traktorin ajonopeuteen.
Smart Drive ja Smart Drive+ ovat osa xCrane- kuormaimenohjausta.

Smart Stabilizer Control (SSC)

Smart Stabilizer Control (SSC) on tukijalkojen puoliautomaattinen ohjausjärjestelmä, joka vakauttaa ja pitää vaunun suorassa myös epätasaisella alustalla. Kun tukijalat halutaan laskea alas, painetaan kolme kertaa napista ja automaatio hoitaa loput. Tarvittaessa on myös mahdollista keskeyttää automaatio jos halutaan säätää tukijalkoja manuaalisesti. Kun halutaan nostaa tukijalat kuljetusasentoon, painetaan nappia kaksi kertaa.