CLAAS JAGUAR ajosilppurit — 50-vuotisjuhlat ja myyntiennätys

Teksti: HENRIK LINDSTRÖM, Hankkija Oy

Seinäjoen konekeskuksessa vietettiin marraskuussa Jaguarin 50-vuotisjuhlia Etelä- ja Keski-Pohjanmaan ajosilppuriasiakkaiden kanssa. (Erikoisväritetty  juhlakone luovutetaan omistajalleen keväällä)
Seinäjoen konekeskuksessa vietettiin marraskuussa Jaguarin 50-vuotisjuhlia Etelä- ja Keski-Pohjanmaan ajosilppuriasiakkaiden kanssa. (Erikoisväritetty juhlakone luovutetaan omistajalleen keväällä)

August Claas perusti CLAASin vuonna 1913 ajatuksenaan tuottaa laadukkaita ja markkinaan sopivia maatalous koneita. Siitä käynnistyi CLAASin innovatiivisuus.

JAGUAR 60SF loi perustan CLAAS ajosilppurien menestykselle jo vuonna 1973. Innovaatiot sekä kestävä ja tehokas tekniikka veivät JAGUARIn nopeasti maineeseen ja markkinajohta-juuteen. Nykyään JAGUAR on maanviljelijöiden ja urakoitsijoiden ykkösvaihtoehto ympäri maailman.
Vuonna 1994 CLAAS oli valmistanut jo 10 000 ajosilppuria ja siitä kymmenen vuotta myöhemmin 20 000 kpl. Valmistuksen vuositahti on kiihtynyt kysynnän mukaan ja vuonna 2011 kone numero 30 000 rullasi ulos Harsewinkelin tuotantolinjalta. Tänä päivänä ajosilppureita valmistuu noin 1 500 kpl vuosittain ja kokonaismäärä on lähes 50 000 toimitettua konetta.
Maailmanlaajuisesti joka toinen myyty ajosilppuri on CLAAS JAGUAR.
Myös Suomessa JAGUAR on arvostettu työjuhta ja markkinajohtaja.

Tulevalle kesälle on kirjoitushetkellä myyty jo 12 konetta, mikä on kaikkien aikojen ennätys. On hienoa että myyntiennätys tuli juuri juhlavuonna!