Agronic PDH-10 hapotin sarja 0-10 l/min Kronen noukinvaunuille
Tuotekoodi: AGPDH10NV

Agronic PDH-10 hapotin sarja 0-10 l/min Kronen noukinvaunuille

Tuotekoodi: AGPDH10NV

Tuotekuvaus

Agronic PDH 10 hapotin

Tarkkaan lisäaineiden pumppaukseen on saatavissa laadukas kotimainen PDH 10 hapotin. Hapotin soveltuu kytkettäväksi mihin tahansa korjuukoneeseen. Hapottimen käynnistys/ pysäytyskäsky voidaan ottaa esim. noukkimen asennosta tai suoraan korjuukoneen 12 V lähdöstä. Hapotin valvoo ja säätää virtausta automaattisesti, happosäiliön nestepinnan korkeus ei vaikuta annosteluun. Määränsäätö suoraan käyttölaitteelta, näyttö selkeästi l/minuutissa.

Hälytysjärjestelmä, mikäli hapotin ei pysty toimittamaan tilattua happomäärää. Syynä siihen voi olla virranpuute, ilmavuoto, tukkeutunut suodatin tai suutin.

Näytöllä ja muisteilla varustettu käyttölaite

Hapottimen yleissarjassa on vakiovarusteena kierrettävällä määränsäätönupilla varustettu käyttölaite. Lisävarusteena on saatavissa näytöllinen käyttölaite. Tässä käyttölaitteessa on trippimittaritoiminto, nimettäviä laskurimuistipaikkoja 8 kpl sekä ohjelmoitava siirtopumppaustoiminto. Siirtopumppaustoiminnolla hapotin kytkeytyy suurimmalle nopeudelle ja pumppaa halutun määrän nestettä, pysähtyen automaattisesti tämän jälkeen.

Uusi S- Control, automatiikkaa mihin tahansa korjuukoneeseen

S-control sisältää kolme anturisisääntuloa. Pumppaus pysähtyy esim. noukkimen ollessa ylhäällä, sidonnan ja paalikammion avauksen aikana. LCD- käyttölaite laskee litrat/ paali tai /kuorma. Agonicin yhdistelmäpaalaimista tuttu automaattinen keskiarvoon perustuva annostelu on myös mukana. Joten asetuksista valitaan haluttu litramäärä/paali ja hapotin säätyy olosuhteiden mukaan automaattisesti ja annostelee paaliin tai kuormaan halutun litramäärän. Säilöntäaineen kulutus tallentuu muistipaikoille.

Käyttö Agronic yhdistelmäpaalainten kanssa

Hapottimessa ei tarvita erillistä käyttölaitetta, vaan hallinta tapahtuu suoraan paalaimen ohjaimesta. Tällöin säilöntäaineen annostelu tapahtuu joko litraa/minuutti tai litraa/ paali. Kun käytössä on litraa/paali-toiminto, automatiikka säätää määrää edellisten paalien keskiarvon mukaisesti. Säilöntaineen kulutus näkyy näytössä ja kulutettu määrä tallentuu käytössä olevalle muistipaikalle. (käytössä alkaen vm. 2008 ACC ja 1302RR vm. 2009). Vanhemmissa koneissa hallinta PDH:n käyttölaitteella. Paalain ohjaa kuitenkin automaattisesti hapottimen käynnistymistä ja pysäyttämistä.

Siirtopumppaus kytkettynä Agronic yhdistelmäpaalaimiin

Siirrettävä nestemäärä voidaan ohjelmoida ennakkoon paalaimen käyttölaitteelle ja kun määrä on pumpattu, pysähtyy pumppaaminen automaattisesti. Kätevää esim. pumpattaessa suuremmasta säiliöstä.

Suutintankoja eri korjuukoneille

Agronic paalainkäärimiin on saatavilla haponlevitin, happo suihkutetaan suoraan paalikammioon. Yleiskäyttöön on saatavilla haponkestävästä teräksestä valmistettuja viuhkasuutintankoja ja niihin erikokoisia suuttimia.

Toimitussisältö

Yleissarjan toimitukseen kuuluvat: Pikakiinnitteinen pumppuyksikkö, käyttölaite potentiometrillä, paineletku, pikaliittimet, imuletku, pulloletku suodattimella ja korkilla 200 l tynnyriin, toinen imusuodatin ja sähkökaapelit.

Pullotelineet

Valmistamme 2x 200 l telineitä etunostolaitteeseen ja etukuormaimeen. Lisäksi Agronic paalainkäärimiin 1 pullon telineitä.