Krone ActiveMow R niittokone
Tuotekoodi: BKAMR200

Krone ActiveMow R niittokone

Tuotekoodi: BKAMR200
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Krone AMR 200
Krone ActiveMow (AM) on sivuripusteinen lautasniittokone, jota kuljetetaan pystyasennossa. Niittokone soveltuu erinomaisesti esimerkiksi laidunmaiden niittämiseen sekä pitkävartisille peltokasveille. Niittokone on kestävä ja helppo käsitellä. ActiveMow koneilla onkin erittäin hyviä käyttökokemuksia ympäri maailmaa.

Krone teräpalkki – luotettavaa laatua
Niittokoneessa on vankka, jatkuvasti voideltu ja täysin vuotamaton täyshitsattu teräpalkki. Niittojälki on siistiä ja tarkkaa SmartCutin ansiosta. Siinä kiilamainen teräpalkki ja ihanteelliset päällekkäiset niittokaistat varmistavat hyvän tuloksen. Palkittu SafeCut tarjoaa parhaan mahdollisen suojan niittolautasille. Jos lautaseen kohdistuu ylikuormaa, voima ei kohdistu voimansiirron lieriöhammaspyöriin, vaan akselissa oleva sokka murtuu. Hammasratasakseli jatkaa pyörimistään, vetää kyseessä olevan lautasen ylös ja siirtää sen pois vaaravyöhykkeeltä, viereisten lautasten liikkuma-alueelta. Vaurioituneen sokan vaihtaminen onnistuu vain parissa minuutissa ja niittäminen voi jatkua.

ActiveMow – toimiva ratkaisu
Runsaan korkeussuuntaisen liikevaransa ansiosta kaikki ActiveMow-lautasniittokoneet sopivat erinomaisesti rinnepelloille sekä kumpuileville ja epätasaisille pelloille. Kolmipistenostolaitteeseen kytkettävä runko on vankka ja vakaa samalla kun sivuripustuksen ansiosta kone on silti pienikokoinen ja kevyt. Kierrejousien avulla saadaan aikaan ihanteellinen maahan kohdistuva paine sekä tasainen niittojälki.

Kuljetusta varten niittokone käännetään pystyasentoon 100 asteen kulmaan traktorin taakse. Traktorin oikeaan takarenkaaseen kohdistuva kuorma kevenee, mikä lisää vakautta. Traktorin etuakselin kuorma kevenee vähemmän kuin traktorin taakse vaakasuoraan käännettävillä niittokoneilla. Niittokoneen kääntämiseen kuljetus- tai työasentoon tarvitaan vain yksi yksitoiminen hydrauliikkaliitäntä.

 • Pikavaihtoterät kuuluvat vakiovarustukseen
 • Parempi niittojälki
 • Leveät jalakset pienentävät maahan kohdistuvaa painetta
 • Säädettävä koneen paikka traktorin perässä tappien avulla
 • KRONE-törmayssuojamekanismi on säädettävä, nopeasti ja luotettavasti toimiva kierrejousi, joka estää suurien vahinkojen syntymisen teräpalkille
 • SafeCut - Täydellinen voimansiirron suojaus lisää käyttövarmuutta
 • Kuljetusasennossa etuakselin kuorma kevenee vähemmän kuin taakse kääntyvillä niittokoneilla

 • Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältä!
  Tekniset tiedot
  TuoteKrone ActiveMow R 200 -niittokone
  Työleveys, (m)2,05
  Koneen paino, (kg)490
  Tehontarve, (kw/hv)37/27
  Voimanottoakselin kierroluku, (r/min)540