Krone EasyCut R 400 niittokone
Tuotekoodi: BKECR400

Krone EasyCut R 400 niittokone

Tuotekoodi: BKECR400

Tuotekuvaus

Krone EasyCut R 400
Vahvaan kokemukseen ja asiantuntemukseen perustuva EasyCut-niittokoneiden sukupolvi sisältää useita innovatiivisia ominaisuuksia. Uusi runko hydraulisella pintapaineen säädöllä, kompakti muotoilu ja helppo hallinta takaavat käyttömukavuuden ja erinomaisen työjäljen.

Korkealaatuisessa rehussa ei ole epäpuhtauksia. Puhdas leikkuujälki ei ole ainoastaan teräpalkin rakenteen ansiota, vaan suuri merkitys on myös ripustus- ja kevennysjärjestelmällä. KRONE DuoGrip painopisteripustus ei ainoastaan kannattele niittopalkkia painopisteestä vaan myös ohjaa koneen kulkua. Parasta järjestelmässä on, että se ylläpitää painetta koko työleveydellä ja varmistaa siistin niittojäljen, pienen vetovastuksen ja erinomaisen sivustaohjauksen.

KRONE-teräpalkki
Koteloitu ja täyshitsattu teräpalkki täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset ja toimii luotettavasti ja vuodottomasti vielä monien vuosien raskaan käytön jälkeenkin. Vankkatekoiset, öljykylpyvoidellut lieriöhammaspyörät takaavat hiljaisen ja luotettavan käynnin sekä suuren kuormituskestävyyden. Palkittu SafeCut tarjoaa parhaan mahdollisen suojan niittolautasille. Jos lautaseen kohdistuu ylikuormaa, voima ei kohdistu voimansiirron lieriöhammaspyöriin, vaan akselissa oleva sokka murtuu. Hammasratasakseli jatkaa pyörimistään sekä kyseinen lautanen nousee ylös suojaan pois viereisten lautasten liikkuma-alueelta. Vaurioituneen sokan vaihtaminen onnistuu vain parissa minuutissa ja niittäminen voi jatkua. Teräpalkissa lautaset vetävät poikkeuksellisesti vain itseään. Niittopalkki saa voimansa erillisillä rattailla palkin takana, eikä ensimmäisen lautasen läpi.

 • Pikavaihtoterät
 • Pieni tehon tarve
 • SafeCut - täydellinen voimansiirron suojaus lisää käyttövarmuutta
 • Optimaalinen pintapaineen hallinta nopeatoimisilla ja helpposäätöisillä kevennysjousilla
 • Erinomaisen painojakauman ja näkyvyyden takaava tiivis ja tasapainoinen kuljetusasento
 • Lisävarusteena tukijalat pystyasennossa varastointia varten tilan säästämiseksi
 • Niittopalkin suuri kosketuspinta maahan tarkoittaa pienempiä vaurioita peltoon
 • DuoGrip - teräpalkin kannatus painopisteestään takaa tasaisen paineen koko alalle ja siistin niittojäljen

  Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältä!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone EasyCut R 400 niittokone
  Työleveys, (m)4,04
  Kuljetusleveys, (m)Traktorin leveys
  Työsaavutus (ha/h)4,5 - 5
  Koneen paino, (kg)1 50
  Tehontarve, (kw/hv)66/90
  Voimanottoakselin kierroluku, (r/min)540
  Videot ja esitteet