KRONE EasyCut TS 360 CV sivulta niittävä
Tuotekoodi: BKECTS360CV

KRONE EasyCut TS 360 CV sivulta niittävä

Tuotekoodi: BKECTS360CV

Tuotekuvaus

Krone EasyCut TS 360 CV sivulta niittävä niittomurskain
Kronen EasyCut TS 360 CV on moderni hinattava niittomurskain. TS tarkoittaa Trailed side mallia, jolla viitataan niittokoneen vasempaan reunaan asennettuun vetopalkkiin. Tällöin niittokone tulee aina traktorin oikealla puolella perässä, verrattuna TC-malliin (TC = Trailed center), jossa käyttäjä voi siirtää koneen myös vasemmalle puolelle. Reunaan kiinnitetty vetopalkki erottuu muista suovaviivaisella ja kompaktilla muotoilullaan. Tämä sivulta niittävä niittomurskain onkin täydellinen juuri käännösten hallintaan tiukissakin päisteissä.

KRONE-teräpalkki
Koteloitu ja täyshitsattu teräpalkki täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset ja toimii luotettavasti ja vuodottomasti vielä monien vuosien raskaan käytön jälkeenkin. Vankkatekoiset, öljykylpyvoidellut lieriöhammaspyörät takaavat hiljaisen ja luotettavan käynnin sekä suuren kuormituskestävyyden. Palkittu SafeCut tarjoaa parhaan mahdollisen suojan niittolautasille. Jos lautaseen kohdistuu ylikuormaa, voima ei kohdistu voimansiirron lieriöhammaspyöriin, vaan akselissa oleva sokka murtuu. Hammasratasakseli jatkaa pyörimistään sekä kyseinen lautanen nousee ylös suojaan pois viereisten lautasten liikkuma-alueelta. Vaurioituneen sokan vaihtaminen onnistuu vain parissa minuutissa ja niittäminen voi jatkua. Teräpalkissa lautaset vetävät poikkeuksellisesti vain itseään. Niittopalkki saa voimansa erillisillä rattailla palkin takana, eikä ensimmäisen lautasen läpi. Pienen pintapaineen ansiosta Krone-palkki liukuu tasaisesti eikä riko pellon pintaa. Pulttikiinnitteiset jalakset ovat kovaksi karkaistut ja ne on helppo irroittaa.

Suurikapasiteettinen KRONE CV -murskain teräksisillä V-muotoisilla sormilla takaa sopivan murskaustehon. Leveässä murskaimessa on suuri, 640 mm:n roottori. Tämä takaa materiaalin tasaisen läpivirtauksen. Roottorin kierrosnopeutta voidaan säätää välillä 600-900 r/min. Tämä yhdessä hankauslevyn säädön kanssa varmistaa todella laajan säätöalueen.

 • Helppo ja tarkka käännösten hallinta tiukissa päisteissä
 • Todella helppo hankain levyn etäisyyden säätö
 • SmartCut – ihanteellinen terien niittokaistojen päällekkäisyys
 • Pikavaihtoterät
 • SafeCut - täydellinen voimansiirron suojaus lisää käyttövarmuutta

  Kysy lisätietoja Kronen tuotteista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
 • Valmistusmaa: SAKSA

  Tekniset tiedot
  TuoteKRONE EasyCut TS 360 CV sivulta niittävä
  Työleveys (m)3,6
  Kuljetusleveys (m)3,44
  Työsaavutus (ha/h)4,0 - 4,5
  Tehontarve (kW/hv)66/90
  Voimanottoakselin kierrosluku (r/min)1000
  Esitteet ja videot