CLAAS ROLLANT 454 RC UNIWRAP
Tuotekoodi: CLRO454RCUW

CLAAS ROLLANT 454 RC UNIWRAP

Tuotekoodi: CLRO454RCUW

Tuotekuvaus

CLAAS ROLLANT 454 RC UNIWRAP
Paalaus on erinomainen säilörehun korjuu vaihtoehto monelle tilalle. Yhdistelmäpaalaimella työvoiman tarve on vähäinen ja ketju toimii tästä huolimatta tehokkaasti. Paalauksessa massan siirto tilakeskukselle ei ajoitu yhtäaikaisesti sesongin kanssa jolloin korjuu tulisi tapahtua. Säilörehupaaleja voidaan varastoida lohkolle ja siirtää pidemmällä aikavälillä tilakeskukselle, eikä tämä häiritse säilöntää tai rehun laatua. Yhdistelmäpaalaimella tiivis paali siirtyy nopeasti käärintäpöydälle ja muovituksen jälkeen säilörehupaalit ovat ilmatiiviissä tilassa, jolloin paalit säilyvät erinomaisesti ja rehun laatu pysyy hyvänä.

Käyttömukavuus ja teho
ROLLANT 454 RC UNIWRAP mallissa on sama käärijä kuin mallissa 455 ja se on markkinoiden nopein käärijä. Säilörehun säilönnän kannalta tiiviit paalit ovat ensiarvoisen tärkeitä. Kiinteän paalikammion uusia teloja on yhä vahvistettu jolloin telojen käyttöikä on pidempi ja säilörehupaalista saadaan tiiviimpiä. Paalaimen tehosta kertoo edelleen paalin siirron nopeus, paali siirtyy vain 12 sekunnissa kammion avaamisesta kammion sulkeutumiseen. Nopeammalla siirtymällä säästetään aikaa ja rahaa. 67% tai 82 % esikiristys varmistaa paalien ilmatiiviin käärinnän ja vähentää kalvon kulutusta. Roottorissa 25 terää on varmistamassa optimaalisen säilörehun silppuuntumisen

Kalvosidonta
Koska rehun laatu on yksi tärkeimmistä tekijöistä karjatalouksissa, CLAAS tarjoaa verkkosidonnan ohella nyt myös kalvosidonnan ROLLANT 400 UNIWRAP'in myötä. Näin saavutetaan säilörehun parempi säilyvyys ja rehun hävikki vähenee. Uuden sidontajärjestelmän ansiosta tarvitaan ainoastaan yhtä materiaalia, joka helpottaa jätteiden käsittelyä.

  • Markkinoiden nopein käärijä!
  • Luotettava käyttö uusien, vahvistettujen HD-telojen ansiosta
  • 25 terän ansiosta erinomainen rehun laatu

    Kysy CLAAS ROLLANT paalainkäärijöistä lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
  •  
     
    Liittyvät tuotteet