CLAAS ROLLANT 540 RC PRO
Tuotekoodi: CLRO540RCPRO

CLAAS ROLLANT 540 RC PRO

Tuotekoodi: CLRO540RCPRO

Tuotekuvaus

CLAAS tuo luotettavuutta ja mukavuutta paalaamiseen kiinteäkammioisella ROLLANT 540 RC PRO pyöröpaalaimellaan. Paalain tuottaa 1,22 x 1,25 m paaleja.

Luotettavuutta ja tehokkuutta à la CLAAS
CLAAS’in uusi kiinteäkammiokonsepti tuo luotettavuutta ja käyttövarmuutta paalaamisen kaikissa olosuhteissa. Suurikokoiset ketjupyörät ja vahvistetut ketjut takaavat lisääntyneen käyttöiän. Aiempaa suurempi kosketuspinta-ala ketjuun vähentää kulumista. Kostean materiaalin paalaus ei toimi ilman tehokkaita, vankkarakenteisia koneen osia. Sen takia 15 telaa on vahvistettu vetävästä päästään 50 millimetriin. Eniten kuormitettujen telojen akselit ovat lisäksi laakeroidut kaksirivisillä, erikoisteräksestä valmistetuilla laakereilla.

ROLLANT 540:n noukinleveys on 2,10 m ja noukkimen kierrosnopeus on 140 r/min varmistaen optimoidun materiaalin siirron. Noukin selviää hyvin leveistäkin karhoista ilman rehun likaantumista. Lyhyt syötön tehostin varmistaa pienten ja epäsäännöllisten karhojen varman syötön roottorille. Tiheään asennetut noukkimen piikit jättävät jälkeensä puhtaan pellon. Suurikokoiset sivulla olevat siirtoruuvit valmistelevat materiaalin paalikammion leveyden mukaan. Tämän seurauksen paalin reunoista muodostuu erityiset lujat, jolloin paaleista tulee helposti pinottavia ja rajua käsittelyä kestäviä.

ROLLANT-paalaimissa on vankkarakenteinen, karkaistusta booriteräksestä valmistettu HD-silppuamisroottori, jonka sormet ovat kierteen muotoon asennetut. Spiraali muotoisen sullojaroottorin avulla saadaan aikaan täydellinen paalin muoto ja suuri paalipaino. Rehu silputaan lyhyeksi 15-teräisen silppuamiskoneiston avulla. Koneisto on kehitetty suurta läpäisykykyä ajatellen. Terien yksittäissuojaus suojaa teriä vaurioilta, varmistaa tasaisen silpun pituuden ja pidentää terien käyttöikää. Teräpalkki voidaan ohjaamosta hydraulisesti kääntää pois käytöstä. Myös yksittäiset terät on helposti irrotettavissa ja asennettavissa ylhäältä päin kun paaliportti on auki.

CLAAS ROLLANT 540 on varustettu 15 vankkarakenteisella ja vapaasti pyörivällä telalla. Telat puristavat rehun myös kosteissa olosuhteissa kiinteiksi ja muotonsa säilyttäviksi paaleiksi. Heavy Duty telojen vaippamateriaali on 4 mm:n materiaalivahvuudellaan selvästi vahvempi. Se pidentää paalaimen käyttöikää yhä lisää. Telan akseli on erikseen irrotettavissa ja on siten tarvittaessa helppo vaihtaa. Kaikki laakerit ja käyttöakselit on sovitettu vaikeiden korjuuolosuhteiden suuren tehovaatimuksen ja läpäisykyvyn mukaan.

Hydraulisesti alas laskettava pohja - ROLLANT PRO
Alas laskettava silppurikammion pohja toimii materiaalivirran koon mukaan. Automaattisen alas laskun ansiosta voidaan epäsäännöllisetkin karhot paalata tehokkaasti. Silppuamistulos säilyy muuttumattoman korkealuokkaisena. Pohjan poikkeava liike näkyy ja kuuluu anturin ansiosta signaalina ohjausyksikössä. Alkava tukos voidaan ennakoida ja vastaavat ehkäisevät toimenpiteet voidaan tehdä ajoissa. Tämä voidaan tehdä kätevästi ohjaamosta. Kuljettaja voi kuormittaa paalainta äärirajaan saakka ilman turhia tukosten aiheuttamia pysähdyksiä. Jos tukos kuitenkin pääsee syntymään, voidaan se poistaa helposti hallintaterminaalin avulla, ilman traktorin ohjaamosta nousemista. Silppurikammion pohja laskee ja sulloja siirtää materiaalin suoraan paalikammioon.

Kysy lisää CLAAS ROLLANT pyöröpaalaimista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS ROLLANT 540 RC PRO
Paalin halkaisija, (mm)1250
Paalin leveys, (mm)1220
Noukkimen työleveys, mm2100
Videot ja esitteet