Krone Comprima V 150 XC paalain
Tuotekoodi: BKCV150XC

Krone Comprima V 150 XC paalain

Tuotekoodi: BKCV150XC

Tuotekuvaus

Muuttuvakammioinen pyöröpaalain Comprima V 150 XC pyöröpaalain

Muuttuvakammioinen Comprima V 150 pyöröpaalain täyttää tarpeesi, jos etsit konetta, jolla on suuri materiaalinkäsittelykapasiteetti. Tämä paalain tuottaa tiukkoja, erittäin tasalaatuisia paaleja, ja paalaimessa on runsas vakiovarustus. Tämän lisäksi pyöröpaalaimessa on innovatiivisia ominaisuuksia, esimerkiksi kahden kolakuljettimen ohjaus kahdella keinuvarrella.

Rakenne koostuu kahdesta keinuvarresta, kiinteästä EasyFlow-noukkimesta ja valinnaisesti saatavissa olevasta hydraulisesti alas laskettavalla silppuriyksiköllä varustetusta X-Cut-silppurista.

Muuttuva kammio
Muuttuvan kammion muodostavat kaksi kolakuljetinta. Ne puristavat materiaalin paaliksi, joka kasvaa esiasetettuun kokoon. Edessä on kaksi keinuvartta ja takana puristusvarret, jotka yhdessä jousien ja hydraulisylinterien kanssa lisäävät puristusta paalin kasvaessa. Tällä tekniikalla saadaan aikaan poikkeuksellisen voimakas paalauspuristus.

NovoGrip-kolakuljetin
NovoGrip-kolakuljetin koostuu kumi-kudoshihnoista ja metallisista poikkielementeistä, joilla voi tuottaa verrattoman tiukkoja ja muodoltaan säännöllisiä paaleja. Erityisrakenteensa ansiosta NovoGrip -kolakuljetin sopii kaikenlaiselle kasvimateriaalille – oljelle ja heinälle, esikuivatetulle materiaalille ja märälle säilörehulle. Kone toimii luotettavasti kaikissa käyttöolosuhteissa ja käsittelee paalattavaa materiaalia säästävästi. Koska hihnan poikkielementit puristuvat paalia vasten, paali pyörii tehokkaasti ja paaleista tulee erittäin tiiviitä. NovoGrip on erittäin vahva ja pitkäikäinen kuljetin, joka muodostaa täydellisiä paaleja raskaastakin säilörehusta.

 • Comprima V 150: Paalien halkaisija 1,00 -1,50 m
 • Puristus lisääntyy paalin halkaisijan kasvaessa
 • Kaksi erillistä NovoGrip-kolakuljetinta
 • Varustettu teliakselilla, jossa on 500/50-17 renkaat

  Kysy lisää Kronen pyöröpaalaimista lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Comprima V 150 XC paalain
  Paalin halkaisija, (mm)1000 - 1500
  Paalin leveys, (mm)1200
  Koneen pituus, (mm)4995
  Koneen leveys, (mm)2895
  Koneen korkeus, (mm)2990
  Noukkimen työleveys, mm2150
  Tehontarve, (kW/hv)36/50
  Videot ja esitteet