Krone Comprima V 180 XC paalain
Tuotekoodi: BKCV180XC

Krone Comprima V 180 XC paalain

Tuotekoodi: BKCV180XC

Tuotekuvaus

Muuttuvakammioinen pyöröpaalain - Krone Comprima V 180 XC
Kronen Comprima V paalaimet ovat joustavia ja luotettavia koneita, jotka soveltuvat erinomaisesti ammattikäyttöön. Paalin halkaisijan voi säätää portaattomasti välille 1,0 - 1,8 metriä paalattavan materiaalin, olosuhteiden ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluttu paalinhalkaisija asetetaan ohjaimen avulla traktorin ohjaamosta käsin.

Paalaimella on suuri materiaalinkäsittelykapasiteetti ja se tuottaa erittäin tasalaatuisia ja tiukkoja paaleja. Krone Comprima V -paalaimissa on paljon innovatiivisia ominaisuuksia, esimerkiksi kahden kolakuljettimen ohjaus kahdella keinuvarrella. Rakenne koostuu kahdesta keinuvarresta, kiinteästä EasyFlow-noukkimesta ja valinnaisesti saatavissa olevasta hydraulisesti alas laskettavalla silppuriyksiköllä varustetusta X-Cut-silppurista.

Muuttuva kammio
Muuttuvan kammion muodostavat kaksi NovaGrip-kolakuljetinta. Ne puristavat materiaalin paaliksi, joka kasvaa esiasetettuun kokoon. Edessä on kaksi keinuvartta ja takana puristusvarret, jotka yhdessä jousien ja hydraulisylinterien kanssa lisäävät puristusta paalin kasvaessa. Tällä tekniikalla saadaan aikaan poikkeuksellisen voimakas paalauspuristus.

NovoGrip-kolakuljetin
NovoGrip-kolakuljetin koostuu kumi-kudoshihnoista ja metallisista poikkielementeistä, joilla voi tuottaa verrattoman tiukkoja ja muodoltaan säännöllisiä paaleja. Erityisrakenteensa ansiosta NovoGrip -kolakuljetin sopii kaikenlaiselle kasvimateriaalille – oljelle ja heinälle, esikuivatetulle materiaalille ja märälle säilörehulle. Kone toimii luotettavasti kaikissa käyttöolosuhteissa ja käsittelee paalattavaa materiaalia säästävästi. Koska hihnan poikkielementit puristuvat paalia vasten, paali pyörii tehokkaasti ja paaleista tulee erittäin tiiviitä. NovoGrip on erittäin vahva ja pitkäikäinen kuljetin, joka muodostaa täydellisiä paaleja raskaastakin säilörehusta.

KRONE EasyFlow -noukin
Luotettava ja tehokas EasyFlow-noukin kerää materiaalin nopeasti ja tarkasti vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen vankka rakenne ja liikkuvien osien hyvin vähäinen määrä takaavat erittäin luotettavan toiminnan. 2,15 metrin työleveys nopeuttaa noukintaa ja sen W-muotoon asennetut kaksoispiikit keräävät leveätkin karhot, jolloin kasvimateriaali virtaa erittäin tasaisesti roottorisilppuriin. KRONE EasyFlow -noukkimessa ei ole ohjainrataa tavalliseen tapaan, vaan se käyttää erikoisrakenteisia noukinkaaria varmistamaan piikkien oikean pituuden ja kulman kaikissa olosuhteissa. Tämän ansiosta koneessa on vähemmän liikkuvia ja kuluvia osia.

 • Kustannus tehokas - yksinkertainen ja selkeä rakenne
 • Paalin halkaisijan portaaton säätö - voit asettaa halkaisijan välille 1 -1,8m ohjaamosta käsin
 • Korkea luokkainen silppu - XCut 17-teräinen silputuslaitteisto takaa erinomaisen lopputuloksen (silpunpituus 64mm)
 • Teliakseli 500/50-17 -renkailla

  Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Comprima V 180 XC paalain
  Paalin halkaisija, (mm)1000 - 1800
  Paalin leveys, (mm)1200
  Koneen pituus, (mm)4995
  Koneen leveys, (mm)2610
  Koneen korkeus, (mm)2150
  Noukkimen työleveys, mm2150
  Piikkirivien määrä5
  Tehontarve, (kW/hv)51/70
  Videot ja esitteet