Krone Fortima V 1500 MC
Tuotekoodi: BKFV1500MC

Krone Fortima V 1500 MC

Tuotekoodi: BKFV1500MC

Tuotekuvaus

Krone Fortima V 1500 MC on muuttuvakammioinen pyöröpaalain, joka tuottaa 1,0 – 1,5 metrin halkaisijalla olevia paaleja. Krone paalaimet ovat erittäin kestäviä sekä ne tarjoavat tiiviitä ja painavia paaleja.

Fortimassa on kaksi kolaketjukuljetinta. Toinen näistä toimii kammion etuosassa ja toinen takaosassa tuottaen kovan paalauspaineen. Tämän ansiosta muodostuvat paalit ovat erinomaisen muotoisia. Portaattoman paalauspaineen säädön avulla voit vaikuttaa muodostuvan paalin tiheyteen ja painoon.

EasyFlow-noukin
Luotettava ja tehokas EasyFlow-noukin kerää materiaalin nopeasti ja tarkasti vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen vankka rakenne ja liikkuvien osien hyvin vähäinen määrä takaavat erittäin luotettavan toiminnan. 2,05 metrin työleveys nopeuttaa noukintaa ja sen W-muotoon asennetut kaksoispiikit keräävät leveätkin karhot, jolloin kasvimateriaali virtaa erittäin tasaisesti roottorisilppuriin. KRONE EasyFlow -noukkimessa ei ole ohjainrataa tavalliseen tapaan, vaan se käyttää erikoisrakenteisia noukinkaaria varmistamaan piikkien oikean pituuden ja kulman kaikissa olosuhteissa. Tämän ansiosta koneessa on vähemmän liikkuvia ja kuluvia osia.

MultiCut-silputuslaitteisto
Laitteiston 17 terää tuottavat 64mm lyhyttä silppua, joka parantaa muodostuvan paalin tiheyttä sekä rehun säilyvyyttä. Lyhyt silppuisen paalin aukaiseminen on myös helpompaa. Tarvittaessa pystyt valitsemaan käyttöösi myös 15, 7 tai 0 terää. Halkaisijaltaan 415 mm:n roottori on suunniteltu suuri materiaalivirta mielessä.

  • Varustettu teliakselilla, jossa on 19.0/45-17 10 PR renkaat
  • Pieni tehontarve
  • Suuri paalintiheys

    Kysy lisää Krone pyöröpaalaimista lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
  • Tekniset tiedot
    TuoteKrone Fortima V 1500 MC
    Paalin halkaisija, (mm)1000 - 1500
    Paalin leveys, (mm)1200
    Koneen pituus, (mm)4520
    Koneen leveys, (mm)2570
    Koneen korkeus, (mm)2700
    Noukkimen työleveys, mm2050
    Tehontarve, (kW/hv)36/50
    Videot ja esitteet