Agronic WR 600 evo etu- ja takakarhotin
Tuotekoodi: AGWR600E

Agronic WR 600 evo etu- ja takakarhotin

Tuotekoodi: AGWR600E

Tuotekuvaus

Agronic WR 600 evo etu- ja takakarhotin
Uusi Agronic WR 600 evo on työleveydeltään suurempi, sen roottorit ovat suuremmat ja siinä on kaksinkertainen määrä piikkejä verrattuna Agronic WR 500:een. Näin ollen ajonopeus ja työteho ovat myös suurempia. Runko rakentuu kolmesta osasta, joista jokaisessa on omat tukipyörät. Kelluvan kiinnityksen ansiosta roottorit pääsevät itsenäisesti myötäilemään pellon pintaa.
WR 600 evo tulee etukuormainkäytössä lähelle traktoria. Lisäksi se toimii sovittein myös traktorin takana kolmipistekiinnitteisenä tehokkaana karhottimena. Samassa koneessa voi olla sovitteet molempiin suuntiin.

Uudistettu siipien ohjaus
Uudistettu siipien ohjaushydrauliikka sisältää nyt vakiona sähköisesti hallittavan roottorien erillisohjauksen. Siipien nosto ja työleveyden säätö on jaettu omille venttiileilleen, mikä tekee koneen käytöstä tarkempaa. Lisäksi erillisohjaus mahdollistaa roottorien siirtämisen sivusuunnassa ajon aikana, mikä puolestaan mahdollistaa karheen muodostumisen esimerkiksi pellon reunassa, mutkissa tai päisteissä haluttuun suuntaan.
Ohjausasentoja on kolme: vasen, oikea tai molemmat roottorit yhtä aikaa. Niittomurskaimen työleveyden tulisi olla alle 4 metriä, jolloin karheen leveys on alle 1,2 metriä.

Puhdasta rehua
Heinä siirtyy piikkien päällä, mikä minimoi epäpuhtauksien siirtymisen karheeseen. Kivet jäävät mahaan, kuten niiden kuuluukin. Mikäli piikki irtoaisi, se ei vaurioita korjuukonetta.

Erinomainen karhe
Toimintaperiaatteensa vuoksi heinää ei punota kierteelle, vaan karhe pysyy tasaisena ja ilmavana. Sekä karheen että työleveyden säädöt ovat hydraulisia.

Lisää korjuutehoa ja vähemmän maanpinnan tiivistymistä
Karhotus samanaikaisesti korjuun kanssa vähentää ajokertoja pellolla. Korjuukoneen kapasiteetin täysimääräinen hyödyntäminen lisää työtehoa ja vähentää merkittävästi polttoaineen kulutusta.

Yksinkertainen ja lähes huoltovapaa
Polyamidivalmisteiset piikit ovat joustavia ja erittäin kulutuskestäviä, minkä ansiosta kuluvaa käyttökoneistoa piikeille ei tarvita. Suoravetoiset roottorit ovat hydraulikäyttöisiä.

Kompakti koko
Yksinkertainen rakenne säästää painoa eikä karhotin vaadi erityistoimenpiteitä kuljetusta varten. Näkyvyys on aina hyvä, ja koneen käyttö ja hallinta ovat vaivattomia.

Lisävarusteena saatavissa:
 • Euro etukuormainsovite
 • Etunostolaitesovite
 • Takanostolaitesovite
 • Karhonpaininrulla
 • Sähköinen korkeudensäätö

  Kysy lisätietoa Agronic WR 600 evo etu- ja takakarhottimesta lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteAgronic WR 600 evo etu- ja takakarhotin
  Työleveys, (m)6,15 (max)
  Kuljetusleveys, (m)2,8
  Koneen paino, (kg)860
  Roottorin rengaskoko16x 6.50-8
  Karhon leveys, (m)2,15 (max)
  Hydrauliikan tarve1x 2 toim. ja paine ja vapaa paluu
  Piikit, 20 mm polyamidi (kpl)2x 32
   
  Liittyvät tuotteet