CLAAS LINER 4800 BUSINESS
Tuotekoodi: CLLI4800BU

CLAAS LINER 4800 BUSINESS

Tuotekoodi: CLLI4800BU

Tuotekuvaus

CLAAS LINER 4800 on tehokas 4-roottorinen hinattava karhotin, joka tuottaa laadukkaita karhoja. 9,30-13,60 m työleveydellään se asettuu mallisarjan puoleen väliin ja on näin täydellinen laajennus CLAAS 4-roottoristen karhottimien tuotevalikoimassa.

4800 BUSINESS
Tämä malli on varustettu ISOBUS'illa ja lukuisilla, kuljettajan työtä helpottavilla automaattitoiminnoilla. Mitä erilaisempia koneen parametrejä voidaan säätää, tallentaa ja sovittaa täysin yksilöllisesti pelto-olosuhteiden mukaan. Konetta voidaan käyttää CEMIS 100 terminaalilla tai CEMIS 700 terminaalin kautta toimivalla ISOBUS'illa tai jollakin muulla ISOBUS-yhteensopivalla terminaalilla. Näin erilaisia toimintoja voidaan kohdistaa ohjausyksikköön ja traktorin toimintonäppäimille, joka mahdollistaa erittäin mukavan koneen käytön. Alas laskun ja ylös noston automaattitoimintojen lisäksi voidaan myös työ- ja karhon leveyttä säätää portaattomasti. Jos LINER on varustettu hydraulisella haravointikorkeuden säädöllä, voidaan asennot tallentaa ja niitä voidaan säätää yksilöllisesti.

Ylivoimainen pellon seuranta
Roottorialustan, kardaaniripustuksen ja kaksoisjousten yhteispeli varmistaa vaikuttavan liikkuvuuden rauhallisesta roottoriohjauksesta huolimatta suurimmillakin nopeuksilla. Karhotin mukailee täydellisesti pellon pintaa, orgaanisen maa-aineksen kulkeutuminen säilörehuun minimoidaan ja rehun säilyvyys paranee. Kaikissa neljässä roottorissa olevat kaksoisjouset varmistavat roottorien tasaisen kulun. Jousien ja roottorien ripustustavan ansiosta ainoastaan 20 % painosta kohdistuu roottorialustan etupyöriin. Se mahdollistaa roottorin parhaan alustan seurannan.

Kestovoideltu Profi-roottorikeskiö
Mitä LINER'in sydämeen tulee, luotamme tietysti hyväksi todettuun, ammattikäyttöön tarkoitettuun roottorikeskiöön. Se toimii kestovoidellussa, suljetussa tilassa ja varmistaa pitkän käyttöiän. Roottorivaihteisto on vahvassa valukotelossa (roottorikeskiö), joka on täytetty öljyllä ja on ilmatiiviisti suljettu. Näin LINER'in sydän on suojattu lian tunkeutumiselta ja on näin ollen huoltovapaa. Ohjausrullat ja kaikki liikkuvat osat kulkevat herkästi öljykylvyssä. Tämä täydellinen voitelu takaa pitkän käyttöiän.

PROFIX – piikkivarsien lukitus
Törmäystapauksissa piikkivarsi taipuu hallitusti määritellystä kohdasta. Roottorikeskiö on näin optimoidusti suojattu. Taipuneet piikkivarret voidaan irrottaa ja vaihtaa helposti. PROFIX-lukituskaaren avulla vaihto on erityisen helppo tehdä. Piikkivarsien moniurakytkentä (20 uraa) varmistaa täydellisen, välyksettömän asennuksen. Kohdistusnuolet varmistavat oikean asennuskohdan.

Kysy lisää CLAAS LINER karhottimista lähimmältä Hankkijan konemyyjältä!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS LINER 4800 BUSINESS
Työleveys, (m)9,3 - 13,6
Kuljetusleveys, (m)3,00
Koneen paino, (kg)5400
Roottorin halkaisija, (m)3,50
Roottorit4
Karhon leveys, (m)1,4 - 2,4
Videot ja esitteet