CLAAS LINER 4900 BUSINESS
Tuotekoodi: CLLI4900BU

CLAAS LINER 4900 BUSINESS

Tuotekoodi: CLLI4900BU

KAMPANJAHINTAAN! alk. 93 900,- (alv 0%) 30.6. saakka!

 

Tuotekuvaus

Tehokas 4-roottorinen hinattava karhotin, joka tuottaa laadukkaita karhoja. CLAAS LINER 4900 on mallisarjansa suurin karhotin 10,1 – 15,0 metrin työleveydellään.

LINER 4900 BUSINESS on huippumalli omassa luokassaan. 15 metrin työleveydellään se on todella tehokas. Karhotinta voidaan kaventaa jopa 10,10 metrin työleveyteen patentoidun, etukannattimen C-profiilista valmistetun kaksoisteleskoopin ansiosta. Samalla se mahdollistaa nopean vaihdon kompaktiin kuljetusasentoon ja sen myötä turvallisen ajon maantiellä.

Yksittäisen roottorin nosto antaa mahdollisuuden reagoida täysin yksilöllisesti pelto-olosuhteisiin ja pellon muotoon. Kaikkia roottoreita voidaan hallita yksitellen. Automaattisen nosto- ja laskutoiminnolla kuljettaja voi valita aika- tai matkariippuvuuden. Tarvittaessa toiminto voidaan ohittaa käsikäytöllä pitämällä näppäin painettuna.

Ylivoimainen pellon seuranta
Roottorialustan, kardaaniripustuksen ja kaksoisjousten yhteispeli varmistaa vaikuttavan liikkuvuuden rauhallisesta roottoriohjauksesta huolimatta suurimmillakin nopeuksilla. Karhotin mukailee täydellisesti pellon pintaa, orgaanisen maa-aineksen kulkeutuminen säilörehuun minimoidaan ja rehun säilyvyys paranee. Kaikissa neljässä roottorissa olevat kaksoisjouset varmistavat roottorien tasaisen kulun. Jousien ja roottorien ripustustavan ansiosta ainoastaan 20 % painosta kohdistuu roottorialustan etupyöriin. Se mahdollistaa roottorin parhaan alustan seurannan.

Kestovoideltu Profi-roottorikeskiö
Mitä LINER'in sydämeen tulee, luotamme tietysti hyväksi todettuun, ammattikäyttöön tarkoitettuun roottorikeskiöön. Se toimii kestovoidellussa, suljetussa tilassa ja varmistaa pitkän käyttöiän. Roottorivaihteisto on vahvassa valukotelossa (roottorikeskiö), joka on täytetty öljyllä ja on ilmatiiviisti suljettu. Näin LINER'in sydän on suojattu lian tunkeutumiselta ja on näin ollen huoltovapaa. Ohjausrullat ja kaikki liikkuvat osat kulkevat herkästi öljykylvyssä. Tämä täydellinen voitelu takaa pitkän käyttöiän.

PROFIX – piikkivarsien lukitus
Törmäystapauksissa piikkivarsi taipuu hallitusti määritellystä kohdasta. Roottorikeskiö on näin optimoidusti suojattu. Taipuneet piikkivarret voidaan irrottaa ja vaihtaa helposti. PROFIX-lukituskaaren avulla vaihto on erityisen helppo tehdä. Piikkivarsien moniurakytkentä (20 uraa) varmistaa täydellisen, välyksettömän asennuksen. Kohdistusnuolet varmistavat oikean asennuskohdan.

Kysy lisää CLAAS LINER karhottimista lähimmältä Hankkijan konemyyjältä!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS LINER 4900 BUSINESS
Työleveys, (m)10,1 - 15,0
Kuljetusleveys, (m)3,00
Koneen paino, (kg)5 970
Roottorin halkaisija, (m)3,8
Roottorit4
Karhon leveys, (m)1,4 - 2,5
Videot ja esitteet