Fransgård TI-6000FL -etukarhotin
Tuotekoodi: FRATI6000FL

Fransgård TI-6000FL -etukarhotin

Tuotekoodi: FRATI6000FL

Tuotekuvaus

Fransgård TI-6000FL -etukarhotin
Tämä karhotin on suunniteltu kiinnitettäväksi traktorin etunostolaitteeseen tai etukuormaimeen. Koneen voimansiirto ja työleveydensäätö toimivat hydrauliikan avulla, ja edellyttävät traktorin hydrauliikalta 45 l/min jatkuvan virtauksen. Kone käsittelee heinää hellävaraisesti ja karhosta tulee ilmava, jonka vuoksi se kuivuu hyvin. Eteen kiinnitetty karhotin yhdessä paalaimen tai noukinvaunun kanssa tarjoaa suuria säästöjä työajassa, polttoaineen kulutuksessa ja käyttökustannuksissa.

Fransgård-etukarhottimen etuja:
 • Epäkeskolla ohjatut piikkivarret takaavat hyvänmuotoisen, ilmavan ja tasaisen karhon. Karhon leveys on hydraulisesti säädettävissä eri korjuukoneille sopivaksi.
 • Roottorin työkorkeus säädetään pyörien korkeutta muuttamalla. Pyörät kääntyvät 360° ja takaavat erinomaisen työtuloksen.
 • Lisävarusteena saatava etupyörä parantaa koneen kulkua epätasaisella pinnalla. Työtulos paranee ja koneen kuluminen vähenee.
 • Erikoiskarkaistu lautaspyöräpari ja vahva voimansiirto sallivat suuria kuormituksia ja kuluminen on vähäistä.
 • Kone käännetään eteenpäin tiekuljetusta varten. Roottorit, suojukset ja piikkivarret siirretään kapeampaan asentoon, jolloin koneen kuljetusleveys pienenee.
 • Eteen kiinnitetty haravapöyhin on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä paalaimen tai noukinvaunun kanssa. Karhotuksen ja korjuun yhdistäminen säästää polttoainetta ja työaikaa, sekä tekee toisen traktorin käytön tarpeettomaksi.
 • Tekniset tiedot

  TuoteFransgård TI-6000FL -etukarhotin
  Työleveys, (m)4,5-5,6
  Kuljetusleveys, (m)2,4
  Työsaavutus, (ha/h)2,5-3,5
  Koneen paino, (kg)640
  Roottorin rengaskoko18,5x8,5-6 ply
  Roottorit2